ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προέχει η αδειοδότηση για τον Καρυπίδη…

Είναι ένα θέμα το οποίο έπρεπε και απασχολεί τους ιθύνοντες του Άρη και κυρίως τον Θοδωρή Καρυπίδη…

Η επιστροφή του Άρη στη φυσική του θέση είναι πλέον θέμα χρόνου και τίποτα δεν πρέπει να την θέσει υπό αμφισβήτηση. Από τη στιγμή που δεν εμφανίζονται μέχρι στιγμής “εμπόδια” εντός αγωνιστικών χώρων, δεν θα πρέπει να υπάρξουν και έξω από αυτούς.

Πέρσι η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, δεν άναψε εν τέλει το πράσινο φως για να πάρει άδεια Σούπερ Λίγκας ο Άρης, γεγονός που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης, αντιλαμβανόμενος τον περσινό λάθος χειρισμό της ΠΑΕ στο συγκεκριμένο θέμα, παρότι η ομάδα δεν είχε αγωνιστικά καταφέρει να προβιβαστεί (αν και εκκρεμούσαν δικαστικές αποφάσεις), έχει αποφασίσει να διευθετήσει φέτος από νωρίς το συγκεκριμένο ζήτημα.

Άλλωστε, η ΠΑΕ Άρης ελέγχεται για το διάστημα μέχρι τις 31/12/2017. Μέχρι τότε θα πρέπει όλα να είναι οικονομικά τακτοποιημένα.

Ο ίδιος, μάλιστα, γνωστοποίησε πως από τα περίπου 600.000 ευρώ και πλέον, που πλήρωσε για τα περσινά “λάθη” στον σχεδιασμό της ομάδας, έχουν σχεδόν τακτοποιηθεί, παρά μόνο ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ για το οποίο είναι θέμα ημερών να δοθεί.

Μάλιστα, επεσήμανε πως δεν υπάρχει και κανένα πρόβλημα με τις πληρωμές στην ομάδα, άρα δεν θα υπάρξει κανένας κίνδυνος για τον Άρη στη συνέχεια.

Ο ίδιος θέλει να διατηρήσει την ηρεμία στην ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, μην δίνοντας την ευκαιρία σε ορισμένους να πιστέψουν πως ο Άρης θα δυσκολευτεί να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία, λόγω αδειοδότησης…

To Top