ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προέχει η ενημέρωση Ψηφίδη, ακολουθεί το μνημόνιο συνεργασίας…

Η πλήρης ενημέρωση του Γιάννη Ψηφίδη, αναφορικά με τα πεπραγμένα των τελευταίων χρόνων στον Ερασιτέχνη, αλλά και της προηγούμενης διοίκησης, προέχει πριν την τελική συζήτηση με τον Θοδωρή Καρυπίδη για το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

 

Διαδικασία που θα συνεχιστεί και σήμερα με το νέο διοικητικό συμβούλιο που έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα στα γραφεία του ΑΣ στο “Κλεάνθης Βικελδίης”.

Η από κοινού σύνταξη του μνημονίου, αλλά και η υπογραφή του από τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, αναμένεται να δρομολογηθεί στις αρχές Νοεμβρίου. Τότε εκπνέει η προθεσμία που ζήτησαν από τον νεαρό επιχειρηματία οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη, προκειμένου η ολίγων ημερών νέα διοίκηση να αποκτήσει μία σφαιρική εικόνα της οικονομικής και όχι μόνο κατάστασης του Α.Σ.

Η μέχρι στιγμής συνεργασία των δύο πλευρών, χαρακτηρίζεται αγαστή, ωστόσο υπάρχουν «ανοιχτά» ζητήματα τα οποία χρίζουν άμεσης επίλυσης. Μπορεί ο Θοδωρής Καρυπίδης να είναι τυπικότατος οικονομικά απέναντι στον Ερασιτέχνη (κατέβαλλε το ΦΠΑ του ματς με τους Αμπελόκηπους), ωστόσο δεν έχει υπάρξει τελική έκβαση στο θέμα των ακαδημιών, στην εκκαθάριση, αλλά και στην συναλλαγματική ή εγγυητική τράπεζας, που πιθανόν ζητηθεί, ώστε να είναι απόλυτα εξασφαλισμένη και τυπικά η λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου

To Top