ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προανήγγειλε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και διαρκείας για τα ban

Προανήγγειλε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και διαρκείας για τα μπαν κατά την ομιλία του στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Άρη ο Δημήτρης Γουλιέλμος. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ότι αύριο βγαίνουν τα διαρκείας, ενώ μέσα στην εβδομάδα η αύξηση, προκειμένου “κάθε ευρώ να πάει στην γρηγορότερη κάλυψη της ψαλίδας για τα μπαν”.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

“Από αύριο βγαίνουν τα διαρκείας για την νέα σεζόν. Να κλείσουμε τις τρύπες μας, να σπάσουμε άμεσα το μπαν και να το από πληρώσουμε… Επίσης θα πραγματοποιηθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέσα στη βδομάδα. Να βοηθήσει όποιος μπορεί και θέλει οικονομικά. Δεσμεύομαι οποίος βάλει θα πάνε αυτά τα λεφτά στα μπαν, για την πρόωρη εξαγορά του υπόλοιπου ποσού για τα μπαν. Όποιος θέλει με ελάχιστο ποσό 1.000 ευρώ να πάρει μετοχές.”.

Ενώ σε άλλο σημείο είπε: “Δε θέλω να πω ότι όλα τα έκανα σωστά, με αυτά τα έξοδα θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα πράγματα. Αντιλαμβάνομαι το άγχος του Αρειανού. Με προσβάλουν όσα έχω ακούσει από πολλούς. Με έχουν πει μπροστινό, αλλά οι μετοχές γράφουν το όνομα μου. Με αυτή τη βλακεία πυροβολούμε τα πόδια της ομάδας. Πότε δεν έχω δεχτεί τέτοιους χαρακτηρισμούς στη ζωή μου. Προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Έχω δηλώσει πως όποιος θέλει να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο, είτε διαφήμιση, χορηγία εγώ είμαι εδώ. Με όποιον μιλάω όλοι παραδέχονται πόσο τεράστιο brand name είναι ο Άρης και εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το διαλύσουμε. Κλήθηκα να κάνω μία συνάντηση για να πάω τα δημόσια έγγραφα της μεταβίβασης των μετοχών, να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Έχω προσπαθήσει να προσεγγίσω οποιονδήποτε ήταν σε μία θέση επίσημη στον Άρη. Δήλωσα κατ’ ιδίαν σε όλους και στα Μέσα ότι όποιος θέλει να συμμετάσχει με αύξηση μ.κ. ή χορηγία, είτε με οποιονδήποτε τρόπο, ότι είμαι εδώ”.

 

To Top