Προαναγγέλλουν το τέλος του Τοπαλίδη με Κάλας, στη θέση του ο Καλαϊτζίδης

Το τέλος του Γιάννη Τοπαλίδη προαναγγέλλουν τα στελέχη της κίνησης του Άλεξ Κάλας, με δηλώσεις και συνεντεύξεις σε διάφορα μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης, ραδιόφωνα και γραπτό τύπο.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Γιακουμίδης (ο οποίος δήλωσε ότι είναι εξουσιοδοτημένος από τον Ελληνοαμερικάνο ιδιοκτήτη εστιατορίων στις ΗΠΑ και ήταν αυτός που κατέθεσε το έγγραφ της πρότασης στον ΑΣ), αναφέρει τόσο στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του, όσο και σε δημόσιες τοποθετήσεις, ότι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν είναι διατεθειμένος να πάρει τη θέση του Πάουλο Κάμπος (παρά το αρχικό σχέδιο σύμφωνα και με δηλώσεις στα ερτζιανά της πόλης) -αφουγκραζόμενος προφανώς την περιρρέουσα ατμόσφαιρα- ενώ ξεκαθαρίζει ότι ο 57χρονος πρώην προπονητής των κίτρινων, εφόσον πάρει την ομάδα ο Κάλας, προορίζεται για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Θέση που αυτή τη στιγμή κατέχει ο Γιάννης Τοπαλίδης.

Όλα αυτά παραμένουν σε θεωρητικό επίπεδο, τη στιγμή που ο ΑΣ Άρης δεν έχει ακόμη αξιολογήσει τις προτάσεις και δεν έχει καταλήξει οριστικά στις αποφάσεις του.

To Top