ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Προαπαιτούμενη” η νίκη με Κηφισιά πριν τη διακοπή (17:30 PRESSARIS LIVE)

Νίκη μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και πριν την διακοπή του πρωταθλήματος θέλει ο Άρης που υποδέχεται την Κηφισιά (17:30 PRESSARIS LIVE) για την 7η αγωνιστική.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να αφήσουν πίσω το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής και να πάνε στη διακοπή έχοντας κερδίσει τους τρεις βαθμούς στη σημερινή αναμέτρηση με τη νεοφώτιστη Κηφισιά.

Ο Άκης Μάντζιος, προσπάθησε σε αυτές τις λίγες ημέρες να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας και ταυτόχρονα να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες των κιτρινόμαυρων.

Ο τεχνικός του Άρη θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ζαν Ζουλ Εμβοντό που ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο στην τελευταία προπόνηση, καθώς και των Ρουπ, Σαβέριο και του ανέτοιμου Τζούρασεκ.

Αντιθέτως, ο Γιακούμπ Μπράμπετς ο οποίος παρότι έκανε ατομικές προπονήσεις τις προηγούμενες ημέρες λόγω του τραυματισμού του, θα βρίσκεται στην αποστολή των κιτρινόμαυρων, στην οποία επιστρέφει και ο Πάβιτσιτς.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Οντουμπάτζιο, Φεράρι, Ματαρίτα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Πάβιτσιτς, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, Σαμόρα, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

Με Μποτία η αποστολή της Κηφισιάς για το παιχνίδι με τον Άρη

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει στη διάθεσή του τον Αλμπέρτο Μποτία, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση, με τους Σωτήρη Νίνη και Πάνο Πρίτσα να μένουν εκτός. Ο πρώτος κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ ο δεύτερος έχει υποστεί εξάρθρωση ώμου στο ματς με τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες».

Αναλυτικά η αποστολή της Κηφισιάς: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης, Νίκος Βαφέας, Λούκα Τσάπαν, Αλμπέρτο Μποτία, Λούμορ Αγκμπενιένου, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Γιάννης Μασούρας, Μάνος Σμπώκος, Βασίλης Σπίνος, Νίκος Πέιος, Αντώνης Παπασάββας, Φαμπιάν Αντούνες, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Ίλιαν Ίλιεφ, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν, Ανδρέας Τεττέι, Ματέους Σάντος

17:30 Άρης – Κηφισιά

Διαιτητής: Πουλικίδης Κωνσταντίνος
Βοηθοί: Νικολακάκης Βασίλειος, Κωνσταντίνου Ηλίας
4ος: Τζήλος Αθανάσιος
VAR: Ευαγγέλου Άγγελος

To Top