ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προβάδισμα Σακόρ, τα αγωνιστικά πλάνα του ΟΦΗ για τον Άρη

Προβάδισμα Σακόρ, τα αγωνιστικά πλάνα του ΟΦΗ για τον Άρη.

Σύμφωνα με το gentikoule.gr: “Όλα δείχνουν πως ο Βαγιέμπαχ Σακόρ θα επιστρέψει στην ενδεκάδα του ΟΦΗ μετά από πέντε μήνες και εκείνο το “καταραμένο” παιχνίδι με τον Βόλο όταν τραυματίστηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Η αναβολή της έναρξης των play off μέτρησε υπέρ της επιστροφής του Νορβηγού μέσου καθώς μέσα σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα κατάφερε να δουλέψει πολύ σκληρά και να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ο Σακόρ παρουσιάζει στις προπονήσεις μια πολύ καλή εικόνα και μάλιστα ο Γιώργος Σίμος δοκίμασε ενδεκάδα με εκείνον στην μεσαία γραμμή. Κάτι που έχει λογική καθώς ο Νορβηγός, ειδικά σε αυτήν την περίοδο που οι ομάδες προέρχονται από δίμηνη αποχή, μπορεί να προσφέρει τρεξίματα στην μεσαία γραμμή αλλά και παράλληλα να εκμεταλλευτεί την απουσία του Ματίγια παίζοντας στο πλάι του Μεγιάδο ενώ ο τρίτος κεντρικός χαφ θα είναι ο Χουάν Νέιρα.

Όσον αφορά την τριάδα της επίθεσης, θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Δημήτρη Μάνου που αναμένεται να αγωνιστεί στα πλάγια με τους Φιγκεϊρέντο και Σεμέντο να είναι οι παρτενέρ του. Μάλιστα, για τον Μάνο είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να επανέλθει στα γκολ, έχοντας πλέον φανέλα βασικού ενώ η μετατόπιση του από την κορυφή της επίθεσης προς τα άκρα δεν είναι κάτι άγνωστο για εκείνον καθώς τον έχουμε δει στο παρελθόν να παίζει αρκετές φορές σε αυτήν την θέση.

Από εκεί και πέρα, δεν θα υπάρχουν εκπλήξεις στα μετόπισθεν με τον Σωτηρίου να είναι κάτω από τα δοκάρια και τους Μαρινάκη, Κοροβέση, Γιαννούλη, Κουτρουμπή να αποτελούν την αμυντική τετράδα”.

To Top