Προβάδισμα σε Διαμαντάκο στην επίθεση, ερωτηματικά σε άμυνα, τελικές πρόβες από Αλκαράθ

Ο Λούκας Αλκαράθ έχει τουλάχιστον τις τρεις από τις νέες μεταγραφές στη διάθεσή του. Προσπαθεί να βρει την κατάλληλη συνταγή και να παρουσιάσει μια ενδεκάδα ικανή να φύγει με το τρίποντο από την Κέρκυρα.

Σε ότι αφορά την άμυνα, εξετάζει όλες τις πιθανές περιπτώσεις για τα στόπερ με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Πουλίδο και είναι αναποφάσιστος. Ο Ισπανός στην τελευταία προπόνηση δοκίμασε τον Νούνο Κοέλιο στο κέντρο της άμυνας, ως παρτενέρ του Μιχάλη Γιαννίτση, ο οποίος φαίνεται ότι θα είναι σίγουρα το ένα από τους δυο στα στόπερ. Όπως είναι γνωστό, ο Κοέλιο κόντρα στην ΑΕΚ δοκιμάστηκε ως δεξί μπακ, χωρίς πάντως, επιτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περίπτωση να υπάρξει δίδυμο Παντίδου-Γιαννίτση συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες κόντρα στην Κέρκυρα, ενώ δεν αποκλείεται να αναζητηθεί λύση στο πρόσωπο του Γρηγόρη Παπαζαχαρία.

Ανάμεσα στις δοκιμές που έκανε ο Ισπανός, χρησιμοποίησε τον Γιάννη Ζαραδούκα στα χαφ και είναι πολύ πιθανό να τον ξεκινήσει στη θέση αυτή (στην αριστερή πλευρά) στον αγώνα με την Κέρκυρα.

Εφόσον αγωνιστεί ο Ζαραδούκας ως αριστερό χαφ, τότε θα αγωνιστεί κανονικά στην αριστερή πλευρά της άμυνας ο Μαργαρίτης. Προς το παρόν, πάντως, όλα είναι ανοιχτά.

Σε ότι αφορά την επίθεση και με δεδομένη την απουσία του Νταβίντ Αγκάνθο, είναι φανερό ότι η επιλογή του Δημήτρη Διαμαντάκου είναι η επικρατέστερη. Ο νεαρός επιθετικός είναι το φαβορί για την κορυφή της επίθεσης, έχοντας πιο πίσω τον Τάτο και σε ρόλο ακραίου μεσοεπιθετικού τον Γιαννιώτα.

Όλα αυτά είναι πάντα σε θεωρητικό επίπεδο. Ο Αλκαράθ θα κάνει τις τελικές πρόβες και θα πάρει τις αποφάσεις του για τον αγώνα της Δευτέρας.

 

To Top