“Προβάδισμα ο Άρης λόγω έδρας, μετάνιωσα που δεν πήγα στον Άρη πιο μικρός”

Προβάδισμα για τη νίκη στον Άρη λόγω έδρας έδωσε ο Χρήστος Ταπούτος που υποστήριξε πως το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα κριθεί στη θέληση, το πάθος και ποιος θα φανεί πιο μάγκας στο παρκέ.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

«Δίνω ένα μικρό προβάδισμα στον Άρη λόγω έδρας, αλλά και λόγω κόπωσης του ΠΑΟΚ από το ταξίδι στην Καρσίγιακα. Την τελευταία εβδομάδα ο ΠΑΟΚ έπαιξε δύο παιχνίδια που πήγαν στην παράταση. Ο Άρης είχε περισσότερες μέρες προετοιμασίας. Σε αυτά τα ματς, όμως, αφήνεις στην άκρη όποια κούραση και ταλαιπωρία και παίζεις σαν σκυλί. Θεωρώ ότι θα κριθεί καθαρά στη θέληση, το πάθος και στο ποιος θα φανεί πιο μάγκας στο παρκέ».

Για το πώς αντιμετωπίστηκε στον ΠΑΟΚ όντας δηλωμένος Αρειανός: «Με έβλεπαν με μισό μάτι μέχρι να έρθει εκείνο το 83-48 στην Πυλαία. Είχα καλή απόδοση σε εκείνο το ματς και από εκεί και πέρα σταμάτησαν όλα. Όταν είσαι επαγγελματίας μπαίνεις μέσα και παίζεις μπάσκετ. Δεν υπάρχει Άρης και ΠΑΟΚ, απλά όταν είσαι Αρειανός και παίζεις για τον Άρη δίνεις το κάτι παραπάνω».

Για την παρουσία του στην Τουρκία: «Είναι άκρως επαγγελματικές οι συνθήκες. Πληρωνόμαστε την 1η του μηνός. Υπάρχει χαοτική διαφορά ανάμεσα στα δύο πρωταθλήματα και δεν έχω σκοπό να γυρίσω πίσω».

Για το αν μετάνιωσε που έπαιξε στον ΠΑΟΚ: «Ποτέ δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου. Ήξερα καλά που πήγα. Για το μόνο μετάνιωσα που δεν πήγα στον Άρη σε πιο νεαρή ηλικία, αν και σε αυτό έπαιξαν ρόλο και άλλοι παράγοντες».

To Top