Προβάδισμα στους «πάνθηρες»

Το στοιχηματικό πρόγραμμα εμπλουτίζεται με πρεμιέρες αρκετών πρωταθλημάτων το προσεχές τριήμερο. Ενα από αυτά είναι η Liga MX στο Μεξικό, όπου προκύπτει μία καλή επιλογή την πρώτη αγωνιστική. Διαβάστε τα πάντα για το στοίχημα στο foxbet.gr.

Άαλμποργκ – Μίντιλαντ

Θα ξεκινήσουμε από την Α’ Δανίας, όπου διεξάγεται η δεύτερη αγωνιστική. Η Άαλμποργκ ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα, επικρατώντας 1-0 της Σοντέρισκε, εκτός έδρας. Θα δώσει το πρώτο φετινό δείγμα μπροστά στο κοινό της, όπου δυσκολεύει παραδοσιακά τους ισχυρούς. Από την άλλη, η κάτοχος του τίτλου, Μίντιλαντ, ξεκίνησε με «γκέλα» και θέλει να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες. Διατηρεί σχετικά καλή παράδοση στη συγκεκριμένη έδρα (αήττητη στα 6 τελευταία). Πιστεύουμε πως και οι δύο ομάδες θα βρούν δίχτυα, λογική επιλογή το G/G.

Βερακρούς – Πούμας

Πρεμιέρα στο Απερτούρα του Μεξικού. Σκέτη αποτυχία ήταν η περσινή χρονιά της Βερακρούς, έκανε κάποιες διορθωτικές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, όμως δύσκολα θα παρουσιαστεί βελτιωμένη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Η Πούμας διαθέτει ποιοτικότερο υλικό, έχει υψηλότερους στόχους και ξεκινά με προσδοκίες τη νέα σεζόν. Πιστεύουμε πως οι «πάνθηρες» αδικούνται στις αποδόσεις, επιλέγουμε το διπλό με DNB (επιστροφή του πονταρίσματος σε περίπτωση ισοπαλίας).

To Top