Προβάρει ενδεκάδα για τη Βέροια με τη… συνταγή “ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει”!

Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι με τη Βέροια ξεκίνησε για τον Άρη και ο Σούλης Παπαδόπουλους αναμένεται στην σημερινή προπόνηση να προβάρει την ενδεκάδα που εκτός απροόπτου θα ρίξει στην επόμενη “μάχη χωρίς αύριο”.

Το ευχάριστο για τον προπονητή του Άρη είναι ότι με την επιστροφή του Καμινιώτη, ελαχιστοποιούνται τα προβλήματα και όπως όλα δείχνουν η ενδεκάδα των κίτρινων δεν θα έχει ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με αυτήν που πήρε την πρώτη εντός έδρας νίκη τη Δευτέρα κόντρα στον Πανιώνιο. Η συνταγή άλλωστε, “ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει…”!

Ειδικά, σε ότι αφορά την λειτουργία της αμυντικής γραμμής, το γεγονός ότι η ομάδα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν δέχθηκε γκολ, δίνει ακόμη περισσότερη αισιοδοξία, ενώ η τετράδα: Βανγκέλι, Τσουμάνης, Μπουγαΐδης, Γιαννίτσης σε συνδυασμό με την παρουσία του Διούδη αποτελούν τη βάση για όλη την ομάδα.

Από κει και πέρα, όπως φάνηκε στη χθεσινή προπόνηση ο Παπαδόπουλος αφιέρωσε μεγάλο μέρος της στο τελείωμα των φάσεων, καθώς βασικό ζητούμενο για τον Αρη είναι και η αξιοποίηση των ευκαιριών. Οι κίτρινοι δούλεψαν επίσης στον τομέα της τακτικής θέλοντας να έχουν άμεσα στο πάνω χέρι στον αγώνα με τη Βέροια, όπου μια νέα νίκη θα τους από την τελευταία θέση.

To Top