ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προβληματικός Άρης υπό πίεση! Επικίνδυνο ντεφορμάρισμα, κίνδυνος να τιναχτεί στον… αέρα όλη η χρονιά!

Ο Άρης είναι υπό πίεση, υπό μεγάλη πίεση πλέον. Ή για να είμαστε πιο σαφείς, όταν αναφερόμαστε στον Άρη: αυτό που είδαμε και χθες δεν είναι Άρης… Τουλάχιστον αυτόν που θέλουν να βλέπουν οι φίλοι της ομάδας. Σε ένα ακόμη παιχνίδι, παρουσίασε τα ίδια προβλήματα και τις ίδιες αδυναμίες, καταγράφοντας ένα επικίνδυνο (παρατεταμένο) ντεφορμάρισμα, το οποίο βάζει σε κίνδυνο όλη την χρονιά! Όλα κρέμονται σε μια κλωστή.

Δεν ήταν η πρώτη φορά τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στο 0-0 του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Όπως σημειώσαμε και χθες βιώνει πια την «Μέρα της Μαρμότας», αφού δεν βρήκε καμία λύση για να γευθεί τη χαρά του γκολ, δεν είχε έμπνευση, δημιουργία, φρεσκάδα και εγκλωβίστηκε στο απόλυτο μηδέν, χάνοντας νέο έδαφος στο πρωτάθλημα.

Η θέση του προβληματικού Άρη στην εξάδα και στα πλέι οφ είναι πλέον σε αμφισβήτηση, δημιουργώντας πίεση και γκρίζα σύννεφα πάνω από το Κλεάνθης Βικελίδης, με τους κιτρινόμαυρους να διανύουν μια από τις χειρότερες αγωνιστικά περιόδους των τελευταίων ετών.

Και το κυριότερο; Ο Άρης μπαίνει σε μια διαδικασία εξπρές, αναζητώντας άμεσα το φάρμακο πριν τον αγώνα ρεβάνς με την Λαμία για το κύπελλο. Εκεί όπου για μια ακόμη φορά κρίνεται ο ένας από τους βασικούς στόχους της σεζόν. Κανείς πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του.

«Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές στο ποδόσφαιρο. Είναι προφανές ότι είμαστε σε μια κακή στιγμή. Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι. Είναι στιγμή να καθίσουμε και να συζητήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Είναι ευθύνη μας να προκριθούμε στο Κύπελλο. Είναι μια καμπή που περνάει η ομάδα, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε», όπως σχολίασε χθες ο Φαμπιάνο δείχνοντας ξεκάθαρα ότι υπάρχει θέμα που απασχολεί τους πάντες στο εσωτερικό της ομάδας.

Από την πλευρά του ο Μπρούνο Γκάμα ήταν σαφής: «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη γιατί αυτή η κατάσταση δεν αρμόζει στον Άρη. Αλλά θα δώσουμε τα πάντα, όλοι μαζί, για να το αλλάξουμε αυτό. Από την Τετάρτη θέλουμε να το αλλάξουμε, να προκριθούμε στο Κύπελλο, να αλλάξουμε την κατάσταση και να τα πηγαίνουμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια».

Φυσικά η ατάκα του Άκη Μάντζιου ήταν η πιο χαρακτηριστική: “Φαίνεται ότι δεν είμαστε καλά δεν είναι καλή περίοδο. Έχουμε πρόβλημα…Μας προβληματίζει αλλά πρέπει να βρούμε τη λύση, φαίνεται ότι έχουμε πρόβλημα, δεν είναι καλά η ομάδα”

To Top