Προβληματισμός και απογοήτευση στη διοίκηση της ΚΑΕ από την (μη) ανταπόκριση

Υπάρχει και προβληματισμός και απογοήτευση στην διοίκηση του Άρη μετά από τις δύο χθεσινές συναντήσεις που έλαβαν χώρα στο Αλεξάνδρειο. Προβληματισμός και απογοήτευση γιατί δεν υπήρξε η προσδοκώμενη ανταπόκριση ούτε από τα μέλη του Aris Golden Club, ούτε από τους μετόχους της ΚΑΕ στη διάρκεια στης ανάλυσης που τους έγινε για την διαμορφωθείσα κατάσταση μετά την απόφαση για το άρθρο 99.

Η νομική ομάδα που ασχολήθηκε με την υπόθεση του άρθρου 99 για την ΚΑΕ εξήγησε χθες πως θα πρέπει να δοθεί ένα ποσό που κυμαίνεται μεταξύ 500-600 χιλιάδων ετησίως για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ώστε να τηρηθούν με συνέπεια όλες οι υποχρεώσεις της εταιρείας στο άρθρο 99.

Αυτά τα χρήματα, τουλάχιστον για την επόμενη χρονιά υπάρχουν και θα δοθούν, προφανώς από τα εγγυημένα έσοδα της ΚΑΕ. Αυτά είναι το τηλεοπτικό συμβόλαιο (180.000 ευρώ), η χορηγία του ΟΠΑΠ μέσω ΕΣΑΚΕ (250.000 ευρώ), το ενοίκιο του κυλικείου στο Αλεξάνδρειο (120.000 ευρώ) και η χορηγία της CYTA (90.000-100.000 ευρώ).

Γίνεται αντιληπτό ότι εφόσον δοθούν αυτά τα χρήματα για το άρθρο 99, δεν περισσεύει σχεδόν τίποτα για το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς, το οποίο θα πρέπει να καλυφθεί είτε από άλλες χορηγίες, κομμάτι στο οποίο φέτος (όπως και τα προηγούμενα χρόνια) η ΚΑΕ δεν λειτούργησε με επιτυχία σαφώς σε ένα πολύ άσχημο οικονομικό περιβάλλον και στα έσοδα που θα προέλθουν από τις δράσεις του Aris Golden Club, τα εισιτήρια διαρκείας, τα απλά εισιτήρια και την οικονομική συνεισφορά των επιφανών Αρειανών και των μετόχων. Όταν η συζήτηση χθες περιστράφτηκε στις δύο συναντήσεις στο θέμα της ενίσχυσης, τότε προέκυψε και η… απογοήτευση, γιατί αλλιώς τα περίμεναν και αλλιώς τα βρίσκουν οι διοικούντες.

 

To Top