“Προβληματισμός για την άδεια αίθουσα στον ΑΣ! Ένωση δυνάμεων για την ΠΑΕ”

Ο υποψήφιος για τις εκλογές του Α.Σ. Άρης, Νίκος Γραβάνης,  τόνισε πως η Κ.Μ.Α. έπαιξε σημαντικό ρόλο στο παραμέρισμα του Ερασιτέχνη, ενώ εξέφρασε και την γνώμη του για τις αυριανές εκλογές της ΠΑΕ Άρης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

Αρχικά, υπογράμμισε: “Εγώ να ξεκαθαρίσω πως έχω μια συμβολική θέση στον Ερασιτέχνη, στη “μάνα του συλλόγου”. Εγώ βλέπω τον Άρη ενιαίο, θα πρέπει να δούμε τα πράγματα ξεκάθαρα. Υπάρχει η ΠΑΕ, η ΚΑΕ, όλοι μαζί αποτελούμε τον Άρη. Πρέπει να σας πω πως εγώ είμαι ο 31ος και τελευταίος στο συμβούλιο, στη διοίκηση, τελευταίος αναπληρωματικός. Εγώ θέλω να βοηθήσω κυρίως για τη γιορτή των 100 χρόνων του Άρη”.

Για την άδεια αίθουσα στις εκλογές του Α.Σ. Άρης και στον ρόλο που έπαιξε η Κ.Μ.Α. ως προς την απαξίωση του Ερασιτέχνη: ” Προβληματίστηκα πάρα πολύ με την άδεια αίθουσα, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Βεβαίως, είχαμε και ένα σημαντικό παιχνίδι για το μπάσκετ, αλλά θεωρώ πως υπάρχει και άλλο ένα πρόβλημα. Και αναφέρομαι στην Κ.Μ.Α. , στην οποία έχουν μεταφερθεί οι περισσότεροι Αρειανοί και συμμετέχουν εκεί με τα κοινά  οι περισσότεροι φίλοι του Άρη.

Θα ήταν μηδενιστικό και εντελώς απαξιωτικό να πούμε πως απέτυχε εντελώς η Λέσχη. Η όποια προσφοραά της, γιατί πρόσφερε κάποια πράγματα , δεν πρέπει να απαξιωθεί. Ξεκίνησε με άλλη ιδεολογία και λειτουργία, στην πορεία άλλαξε η λειτουργία και έφτασε στο σημερινό σημείο”.

 

Για την εκδήλωση εορτασμού των εκδηλώσεων για τα χρόνια του Άρη: “Θα υπάρχει μια συστράτευση όλων των φορέων του Άρη. Του Α.Σ., της Κ.Μ.Α., της ΠΑΕ, της ΚΑΕ. Ο Ερασιτέχνης θα πρωτοστατήσει στην προσπάθεια και στην προετοιμασία της γιορτής των 100 χρόνων του Άρη”.

 

Για το μέλλον του Α.Σ. Άρης και τα τμήματά του που πρέπει να συρρικνωθούν: “Νομίζω πως θα πρέπει να συμμαζευτούν λίγο τα τμήματα του Α.Σ. Εγώ δεν μπορώ να ψηφίσω ως μη τακτικό μέλος, αλλά θα πω τη γνώμη μου, θα την καταθέσω και είναι να κλείσουν κάποια τμήματα. Δεν είναι πάντα υγεία να υπάρχουν τόσα πολλά τμήματα, που αρκετά από αυτά δεν λειτουργούν έτσι όπως πρέπει. Κάποτε υπήρχαν 12 τμήματα και τώρα είναι 22 ή 24. Ποιο είναι το νόημα να υπάρχουν αλλά να μην μπορούν να “επιζήσουν”;

 

Για τις αυριανές εκλογές της ΠΑΕ Άρης και την προτίμησή του: “Και εδώ πέρα, δεν θα πρωτοτυπήσω. Εγώ θέλω συνένωση όλων των δυνάμεων, να γίνει μια κοινή προσπάθεια, καθώς είτε βγει ο ένας είτε βγει ο άλλος, πάλι προβλήματα θα παραλάβει και θα κληθεί να αντιμετωπίσει. Βεβαίως και θα πρέπει να υπάρξει ρευστότητα, να μπουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ. Το ζήτημα είναι ότι πρέπει να τηρήσεις απολύτως δεσμευτικά αυτά που έχεις αναγγείλει πριν εκλεγείς”.

To Top