ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προβληματισμός για την “ασφυξία” στην ΚΑΕ Άρης, όλα ανοιχτά για μετοχές, συνάντηση με Γουλιέλμο

Προβληματισμός επικρατεί δικαιολογημένα για την οικονομική “ασφυξία” στην ΚΑΕ Άρης, όλα ανοιχτά για μετοχές και Γουλιέλμο…

Το σοβαρό ενδεχόμενο διεξαγωγής αγώνων κεκλεισμένων των θυρών για όλο το 2020,  η σημαντική μείωση εσόδων, αλλά και η “ομηρία” των κιτρινόμαυρων στο θέμα του Αλεξάνδρειου, το οποίο πρέπει να λυθεί άμεσα, προκάλεσε έντονο προβληματισμό στις τάξεις της προσωρινής διοίκησης της ΚΑΕ Άρης, κάτι που εκφράστηκε στην τελευταία του χθεσινοβραδινή συνάντηση.

Τα δεδομένα είναι γνωστά:

Α. Χρέη 4.000.000 ευρώ, οφειλές σε παίκτες και πιστωτές, εξυπηρέτηση των οφειλών στο δημόσιο, οικονομική ρευστότητα για την δημιουργία του νέου ρόστερ.

Β. Μειωμένα δραματικά έσοδα εφόσον -όπως όλα δείχνουν- δεν θα υπάρχουν θεατές μέχρι το τέλος του 2020 (ο Άρης στήριζε και στηρίζει ένα τεράστιο κομμάτι της λειτουργίας του από τα διαρκείας-εισιτήρια), “ασφυξία” εισροής χρημάτων από τηλεοπτικά και χορηγίες, λόγω Παλέ, ισχνό οικονομικά τοπίο για την “επόμενη μέρα”.

Υπό αυτές τις συνθήκες πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ, όπου εξετάστηκαν όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμη κι αυτό της επιστροφής της διοίκησης στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμο, την ώρα που η παλαιότερη πρωτοβουλία του ΑΣ Άρης, για να παραδώσει τις μετοχές σε εννιά φυσικά πρόσωπα, “κόλλησε”, ειδικά μέσα σε αυτό το περιβάλλον της… καραντίνας.

Με δεδομένη την μείωση των μέτρων από την ερχόμενη Δευτέρα, οι παράγοντες του Άρη θα ζητήσουν από τον Γουλιέλμο να ανέβει στη Θεσσαλονίκη και να συζητήσουν όλη την ατζέντα. Ο ίδιος παραμένει ο κάτοχος του 90% των μετοχών, ενώ έχει αποχωρήσει από τα κοινά της ομάδας και κανείς δε θέλει να συνεχιστεί αυτή η μπερδεμένη κατάσταση.

Η στάση του μεγαλομετόχου θα δρομολογήσει ανάλογα τις εξελίξεις… Όλα σίγουρα κρέμονται από μια κλωστή.

To Top