ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προβληματισμός για το κενό του Ντιγκινί, ανάμεσα σε δυο παίκτες ο Παντελίδης…

Τελευταία προπόνηση η σημερινό ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και ο Σάββας Παντελίδης καλείται να λάβει τις τελικές του αποφάσεις για την αρχική ενδεκάδα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο προπονητής του Άρη διατήρησε και χθες στο μυαλό του το δίλημμα, Γιάννης Φετφατζίδης ή Νίκο Μαρτίνες για το κενό του τραυματία, Νικολά Ντιγκινί.

Ενδεχομένως την απόφασή του για την θέση “10” να την πάρει κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή, πριν την σέντρα του αγώνα. Αν ο Μάρτιν Τόνσο δεν είχε χάσει τόσες προπονήσεις λόγω τραυματισμού το τελευταίο διάστημα θα ήταν το απόλυτο φαβορί. Θα είναι στην αποστολή κι αν δεν ξεκινήσει από την αρχή κάτι που συγκεντρώνει ελάχιστες έως και μηδαμινές πιθανότητες, ίσως αγωνιστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Από την άλλη ο Νίκο Μαρτίνες έχει ανεβάσει πολύ την απόδοσή του το τελευταίο διάστημα, είναι συμμετοχικός στο παιχνίδι της ομάδας, βοηθώντας και ανασταλτικά, ενώ ο Γιάννης Φετφατζίδης έχει και το κίνητρο του να αποδείξει ορισμένα πράγματα απέναντι στην μέχρι πρότινος ομάδα του.

Το σίγουρο είναι πως ο 53χρονος κόουτς εμπιστεύεται και τους δύο, ωστόσο θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή, προκειμένου να παρουσιάσει μία ενδεκάδα που θα μπορέσει από την αρχή του αγώνα να ακολουθήσει πιστά το πλάνο του.

 

 

To Top