ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προβληματισμός Παντελίδη για την κορυφή της επίθεσης του Άρη…

H απουσία του Δημήτρη Διαμαντόπουλου έχει δυσκολέψει τον Σάββα Παντελίδη που ακόμα δεν έχει αποφασίσει για τον παίκτη που θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης στην Τρίπολη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Χαμζά Γιουνές μπορεί να έχει επιστρέψει στη διάθεση του προπονητή του, ωστόσο το διάστημα απουσίας του σε συνδυασμό και με τον τρόπο παιχνιδιού του Αστέρα, προβληματίζει τον Σάββα Παντελίδη για το αν πρέπει να τον χρησιμοποιήσει από το ξεκίνημα του αγώνα.

Ο προπονητής του Άρη θα ήθελε έναν πιο γρήγορο επιθετικό για την κορυφή, προκειμένου να μπορέσει να ακολουθήσει τον ρυθμό των υπολοίπων συμπαικτών του, κυρίως εάν χρειαστούν εντός παιχνιδιού οι αντεπιθέσεις από πλευράς Άρη.

Οι πιθανότητες του Τυνήσιου φορ με τον Νικολά Ντιγκινί είναι μοιρασμένες, παρότι ο Γάλλος έχει δείξει πως όσο φιλότιμος κι αν είναι στην συγκεκριμένη θέση δυσκολεύεται σημαντικά. Δίνει μάχες, τρέχει, αλλά δεν είναι η φυσική του θέση και λογικό είναι πολλές φορές να… χάνεται.

Ως επιλογή υπάρχει και ο Ντάνιελ Λάρσον, που ξέρει τη θέση από το παρελθόν, παρότι δεν έχει αγωνιστεί σε αυτήν στον Άρη, το μικρό διάστημα της παρουσίας του στους “κιτρινόμαυρους”.

Δύο ακόμα προπονήσεις έμειναν στον Σάββα Παντελίδη, προκειμένου να αποφασίσει οριστικά. Σήμερα και αύριο, διότι την Κυριακή θα ακολουθήσει ένα σχετικό χαλάρωμα, πριν η αποστολή αναχωρήσει το μεσημέρι για την Τρίπολη.

To Top