Προβληματισμός στις γυναίκες για την άσχημη βαθμολογική θέση

Η χθεσινή ήττα από το Ελληνικό, βάσει της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων, ήταν από τις λεγόμενες «εντός προγράμματος», όμως, η παρουσία του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Άρη στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας προκαλεί αναμφισβήτητα προβληματισμό.

Λογικό και επόμενο είναι από την στιγμή που οι τέσσερις ομάδες, που θα καταλάβουν τις αντίστοιχες τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, θα κληθούν να «παίξουν» την παραμονή τους στα πλέι-άουτ.

Βέβαια, η εικόνα των «κίτρινων» δεν ανταποκρίνεται επαρκώς στην πραγματικότητα, ιδίως αν λάβει κανείς υπόψη του το γεγονός ότι στερήθηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα του φετινού πρωταθλήματος τη Γωγώ Κανταρά, με αποτέλεσμα να παίζουν μόνο με την Κυλαζίδου στον «άσο».

Ωστόσο, ο Άρης έχει πλέον μπροστά του έναν «γολγοθά», αφού το να προλάβει την 6η θέση μοιάζει με… όνειρο, συνεπώς το ζητούμενο είναι να πλασαριστεί σε μία όσο το δυνατόν καλύτερη θέση για να έχει πλεονέκτημα στα πλέι-άουτ.

Το επόμενο ματς με τον Αθηναϊκό είναι από τα θεωρητικά δύσκολα, αν και η ομάδα του Βύρωνα δε θυμίζει σε τίποτα αυτό που ήταν πριν 3-4 χρόνια, ενώ εκτός έδρας δείχνει να έχει αδυναμίες.

To Top