Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό για Μπόλονι

Ο προβληματισμός στον Παναθηναϊκό είναι δεδομένος, αλλά δεν πρόκειται να ληφθούν βιαστικές αποφάσεις για προπονητή και άλλα ζητήματα.

Το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι βαρύ μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων. Η εικόνα της ομάδας είναι λογικό να προβληματίζει και τη διοίκηση, ωστόσο δεν πρόκειται να ληφθούν βιαστικές αποφάσεις.

Ο Γιάννης Αλαφούζος εκτιμά τον Λάζλο Μπόλονι κι αναγνωρίζει πως με την έλευσή του η ομάδα κάλυψε πολύ από το χαμένο έδαφος στην εκκίνηση της σεζόν φτάνοντας στα playoffs, που μέχρι τότε φάνταζαν μακρινός στόχος.

Ωστόσο όπως κάθε επαγγελματίας, έτσι και ο Ρουμάνος τεχνικός, θα κριθεί για το έργο του εκ των αποτελεσμάτων της δουλειάς του. Στην παρούσα φάση είναι σαφές πως δεν τίθεται θέμα νέας αλλαγής στην τεχνική ηγεσία, ωστόσο τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν θα αποτελέσουν κριτήριο για τις αποφάσεις που θα ληφθούν και εν όψει της επόμενης περιόδου.

Για την ώρα, η προσοχή της ομάδας στρέφεται αποκλειστικά στο ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (19:30), καθώς δεν πρέπει να χαθεί κι άλλο έδαφος στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα μέσω των playoffs.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top