ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προγραμματίζει επαφές στην Αθήνα ο Καρυπίδης, με “φόντο” την εκκαθάριση και τη σύσταση της νέας ΠΑΕ

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η δεύτερη (εντός του τελευταίου 24ώρου) συνάντηση του Θοδωρή Καρυπίδη με τον δικηγόρο του ΑΣ, Χρήστο Γρόλλιο με βασικό θέμα συζήτησης την πορεία της ειδικής εκκαθάρισης. Τηλεφωνική επικοινωνία και με Άρη Μαστρογιάννη.

Από την πλευρά του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, δόθηκαν κατευθύνσεις τόσο στον Χρήστο Γρόλλιο, όσο και στον νομικό του εκπρόσωπο Άρη Μαστρογιάννη, προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την ομαλή ολοκλήρωση της διαδικασίας της εκκαθάρισης μέχρι τον Μάϊο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του επίσημου Άρη, ο Θοδωρής Καρυπίδης αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στην Αθήνα, ώστε να έχει συναντήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, την ΕΠΟ, αλλά και την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Πρόθεση του 37χρονου επιχειρηματία είναι να ασκήσει πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση, αλλά και να αποκτήσει μία ολοκληρωμένη εικόνα για το τι χρειάζεται, ώστε να μην εμφανισθούν εμπόδια τόσο στην πορεία της εκκαθάρισης, όσο και στη σύσταση της νέας ΠΑΕ το καλοκαίρι.

To Top