ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προεργασία για μεταγραφές, στο κάδρο 6-7 προσθήκες με την άρση του ban, αλλά και αποχωρήσεις!

O Άρης βρίσκεται σε μια περίοδο σχετικής αβεβαιότητας, όσο δεν έχει ξεκαθαρίσει η απαλλαγή από τη “θηλιά” του ban, ένα τεράστιο ζήτημα-κλειδί για όλη την ερχόμενη χρονιά και όχι μόνο. Αυτήν τη στιγμή πάντως, υπάρχει σε εξέλιξη μια προεργασία για μεταγραφές που θα ενισχύσουν την ομάδα στην νέα σεζόν, εφόσον φυσικά καταγραφεί κι επίσημα η ευχάριστη είδηση της απαλλαγής τιμωρίας για την άδικη υπόθεση Ντουρμισάι, από τις τεράστιες παραλείψεις της ΕΠΟ.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, οι άνθρωποι του Άρη κάνουν τις κινήσεις του, αναζητούν και έχουν εντοπίσει παίκτες, οι οποίοι με την προϋπόθεση ότι θα δικαιωθεί ο σύλλογος θα βρεθούν στον… προθάλαμο του Κλεάνθης Βικελίδης. Πάντα όμως γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να περιμένουν…

Μάλιστα, όπως παραδέχθηκε και ο Άκης Μάντζιος, προκύπτουν στο… μεταγραφικό κάδρο συγκεκριμένοι υπολογισμοί για τουλάχιστον 6-7 προσθήκες, ενώ ξεκάθαρα αναφέρθηκε και στη διαδικασία αποχωρήσεων, από την στιγμή που θα έχει φυσικά αυτήν την δυνατότητα η ομάδα. “Σύμφωνα με την προεργασία που έχουμε κάνει, τις ενδεχόμενες αποχωρήσεις, και στο ιδανικό σενάριο να γίνουν μεταγραφές, σαν πρώτη εκτίμηση νομίζω ότι θα προχωρήσουμε σε 6-7 προσθήκες” υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Άρη.

To Top