Προετοιμασία… Νο2, αλλά με προβλήματα για τον Αγγέλου

Ο Άρης προετοιμάζεται ουσιαστικά δεύτερη φορά μέσα στην ίδια χρονιά, εκμεταλλευόμενος το διάστημα διακοπής του πρωταθλήματος. Στόχος του Βαγγέλη Αγγέλου και των παικτών είναι να παρουσιαστεί η ομάδα ακόμα πιο βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και να συνδυάσει αυτή τη βελτίωση με νίκες στο φινάλε του α’ γύρου.

Οι κίτρινοι αντιμετωπίζουν κατά χρονική σειρά Περιστέρι (εντός), Καβάλα (εκτός) και Κολοσσό (εντός) στις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου. Είναι λογικό να υπάρχει απαίτηση για το απόλυτο νικών σε αυτούς τους αγώνες, για να μπορέσει ο Άρης να μπει σε μια άλλη λογική στην βαθμολογική του κατάσταση.

Προς το παρόν ο Αγγέλου σκέφτεται το προπονητικό πρόγραμμα των διακοπών και πως αυτό θα είναι όσο το δυνατόν πιο αποδοτικό. Ευελπιστεί καταρχήν ότι οι περισσότεροι από τους επτά τραυματίες στη χθεσινή προπόνηση να επανέλθουν και παράλληλα να βρει αντιπάλους για φιλικά παιχνίδια, ώστε να πάρουν λεπτά συμμετοχής όσα παιδιά δεν έχουν αγωνιστεί πολύ μέχρι σήμερα και να διατηρηθούν όσοι παίζουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

 

To Top