ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προετοιμασία στο εξωτερικό, μόνο υπό προϋποθέσεις…

Η αγωνιστική άνοδος στη Φούτμπολ Λιγκ έχει εξασφαλιστεί εδώ και εβδομάδες και αυτό που απομένει για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς, είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αναφορικά με την συμμετοχή της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία, αλλά και η διοικητική κατάσταση της νέας ΠΑΕ.

Παρ΄όλα αυτά, ο Νίκος Αναστόπουλος, κάνει ήδη προεργασίες αναφορικά με το μέρος, όπου θα “χτίσει” τον νέο Άρη. Συγκεκριμένα, ως γνωστόν, ο Ανδρέας Σκέντζος, θα αναχωρήσει την Δευτέρα για Ιταλία και Γερμανία, όπου θα επιθεωρήσει αθλητικά κέντρα.

Το βέβαιο είναι, πως κριτήριο για την τελική επιλογή θα είναι τα φιλικά ματς που θα μπορούν να δώσουν οι “κιτρινόμαυροι”, αν επιλέξουν το εξωτερικό, καθώς το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει αργά το καλοκαίρι, με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Επομένως, δεν αποκλείεται η επιλογή ενός αθλητικού κέντρου στην Ελλάδα, αν οι ομάδες του εξωτερικού έχουν επίσημες υποχρεώσεις για τα πρωταθλήματά τους και δεν είναι εφικτή η διεξαγωγή αγώνων προετοιμασία με ισχυρούς αντιπάλους.

To Top