ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο στην επιτροπή, ακόμα και για το πιο ακραίο σενάριο…

Απόλυτα προετοιμασμένα και οργανωμένα έχουν αποδειχθεί τα μέλη της πενταμελούς επιτροπής που με το άνοιγμα του λογαριασμού, αλλά και την εξασφάλιση του Α.Φ.Μ. έχουν κάνει το πρώτο μεγάλο και ουσιαστικό βήμα για να δρομολογηθεί δίχως προβλήματα η σύσταση της νέας ΠΑΕ.

Επί καθημερινής βάσεως, εδώ και 10 μέρες, έχουν φροντίσει να εξετάσουν σπιθαμή προς σπιθαμή, τόσο τον αθλητικό νόμο, όσο τα όσα προβλέπονται για τη σύσταση μίας ΠΑΕ, από νομικής πλευράς. Επιθυμία τους να είναι άρτια οργανωμένοι, ώστε να αντιμετωπίσουν ακόμα και το πιο ακραίο σενάριο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, τι θα γίνει στην περίπτωση που θα βρεθούν περισσότεροι από ένας που θα καλύψουν το μετοχικό κεφάλαιο. Τα μέλη της επιτροπής έχουν μεριμνήσει να υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο, ακόμα κι αν αυτοί φτάσουν μέχρι και τους… τέσσερις.

Σενάριο ιδιαίτερα ακραίο βέβαια, από τη στιγμή που μόνο ένας, ο Θοδωρής Καρυπίδης, έχει εκφράσει δημόσια το ενδιαφέρον του. Ωστόσο, γίνεται αντιληπτό, ότι τα μέλη της επιτροπής δεν επιθυμούν περαιτέρω καθυστερήσεις, καθώς το βάρος των ευθυνών που φέρουν είναι εξαιρετικά μεγάλο.

To Top