ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Προθάλαμος” του Πράβετς οι προπονήσεις από Δευτέρα έως Πέμπτη

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη θα πραγματοποιηθεί στο Πράβετς, ωστόσο η βδομάδα που έρχεται θα αποτελέσει τον… προθάλαμο της πολύ σκληρής δουλειάς που θα γίνει προκειμένου οι κίτρινοι να βάλουν τις βάσεις για να μετατραπούν σε ένα ομοιογενές σύνολο.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, η περίοδος της προετοιμασίας είναι για τον Άρη το θεμέλιο της ομοιογένειας. Αυτό το στοιχείο χαρακτήρισε την ομάδα την προηγούμενη σεζόν, γι’ αυτό έκαναν λόγο όλοι οι αντίπαλοι και αυτό πρέπει να είναι το υπ’ αριθμόν ένα χαρακτηριστικό της και φέτος.

Οι προπονήσεις από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη θα είναι ιδιαίτερα “σκληρές”, για να μπουν στο κλίμα της προετοιμασίας όλοι οι παίκτες ενόψει του δεκαήμερου που θα ακολουθήσει στο Πράβετς.

Με την έλευση του Ντέβιν Μαρμπλ σήμερα, οι απουσίες θα είναι δύο. Ο Έρικ Μπάκνερ και ο βασικός πάουερ φόργουορντ. Αν η ομάδα του Μπάκνερ αποκλειστεί σήμερα από τα ημιτελικά του κινεζικού πρωταθλήματος είναι πολύ πιθανό ο Αμερικανός σέντερ να προλάβει την ομάδα στο Πράβετς. Αν αποκτηθεί ο Βίκτορ Σανικίτζε, δεν πρόκειται να ενσωματωθεί στην ομάδα πριν τις 20 Σεπτεμβρίου λόγω υποχρεώσεών του με την Εθνική Γεωργίας στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη.

To Top