«Προθέρμανση» για τον ΠΑΟΚ και ραντεβού νίκης

Tην Τετάρτη έχουν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης… Και φρόντισαν να πάρουν μια γεύση από επιτυχίες… Όπως συνηθίζουν σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση έτσι και αυτήν τη φορά, οι ποδοσφαιριστές της Κ-20 έδωσαν το “παρών” στο Κλεάνθης Βικελίδης για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της ανδρικής ομάδας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.Οι νεαροί παίκτες έζησαν έντονα κάθε λεπτό του παιχνιδιού, ενώ αποχώρησαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι μετά και το τελικό αποτέλεσμα.

Η επικράτηση αυτή του Άρη αποτέλεσε γι αυτούς…προθέρμανση, αλλά και παράδειγμα προς μίμηση, καθώς την Τετάρτη (14.00), στο ίδιο γήπεδο καλούνται να αντιμετωπίσουν τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ σε εξ αναβολής αγώνα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το ντέρμπι αναμένεται  να είναι το πρώτο τους για το 2012 και άπαντες στο “κίτρινο” στρατόπεδο επιθυμούν να το κερδίσουν για να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο η νέα χρονιά.

Βέβαια, καταλυτικό ρόλο σε αυτό τους το εγχείρημα πρόκειται να παίξει και η παρουσία του κόσμου, η οποία καθίσταται πολύτιμη, προκειμένου να ενισχυθούν οι προσπάθειες των παικτών για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, το οποίο ασφαλώς και θα φέρει ιδιαίτερη χαρά σε όλη την “οικογένεια”.

Στη φωτογραφία εμφανίζονται (από αριστερά προς τα δεξιά) οι Παπαδόπουλος, Κουρέλλας, Σουνάς, Περήφανος, Νταμαρλής και Οικονομόπουλος.

 

 


To Top