Προθέρμανση για το δυνατό τριήμερο που έπεται

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Ακόμα ένα γεμάτο κουπόνι βρίσκεται στα χέρια μας με ενδιαφέρουσες και αμφίρροπες αναμετρήσεις να διεξάγονται το τριήμερο.

Το σημείο της ημέρας προέρχεται από τη Β’ Γερμανίας και είναι ο «Άσσος» της Ντιναμό Δρέσδης με αντίπαλο την ΦΣΒ Φρανκφούρτης σε απόδοση 2.15 στην Mybet. Για τους γηπεδούχους η νίκη είναι μονόδρομος και θα τα δώσουν όλα για να την κατακτήσουν και να ξεφύγουν από τις χαμηλές βαθμολογικές θέσεις κόντρα σε μία ομάδα που έχει εμφανές πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων, ενώ σήμερα θα παραταχθεί χωρίς 4 παίκτες.

Συνεχίζουμε με τον «Άσσο» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Φορτούνα Σιτάρντ με αντίπαλο τη Σπάρτα Ρότερνταμ σε απόδοση 2.00 στην William Hill. Πρόκειται για το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι στη σημερινή αγωνιστική, αφού οι γηπεδούχοι είναι στην 4η θέση και υποδέχονται τη Σπάρτα που βρίσκεται μόλις απο πάνω τους. Η Φορτούνα εντός έδρας είναι αήττητη σε πέντε αγώνες (4 νίκες και μία ισοπαλία) ενώ στις τρεις πιο πρόσφατες από αυτές τις αναμετρήσεις δεν έχει δεχθεί καν γκολ. Από την άλλη η Σπάρτα έχει μπροστά της το τρίτο κατά σειρά απαιτητικό τεστ (αντιμετώπισε Μάαστριχτ και Χέλμοντ Σπορ τις οποίες νίκησε) και έχει ξεμείνει απο δυνάμεις.

Πάμε στις «Μπόμπες» όπου βρίσκουμε το Χ2 της Κότμπους με αντίπαλο την Καϊζερσλάουτερν σε απόδοση 2.27 στην BetVictor. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το 1-1 με αντίπαλο την Πάντερμπορν και σήμερα θα έχουν αρκετές απουσίες, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που προέρχονται απο νίκη, ενώ εκτός έδρας έχουν βρει δίχτυα και στα έξι φετινά τους εκτός έδρας παιχνίδια.

Από τη Β’ Ολλανδίας έχουμε επιλέξει το Χ2 της Άπελντορν με αντίπαλο την Γκόου Αχέντ Ίγκλς σε απόδοση 3.20 στην Bet365. Μπορεί οι γηπεδούχοι να βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία και να προέρχονται από σερί επιτυχίων, ωστόσο η Άμπελντορν παρουσιάζεται… σκληρό καρύδι εκτός έδρας, μια και στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις που έχει δώσει μακριά από την έδρα της δεν έχει ηττηθεί (1-2-0), ενώ κατάφερε να μη δεχθεί γκολ σε καμία από αυτές.

Στο Μπάσκετ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρεάλ σήμερα ο Ολυμπιακός παίρνει σειρά καθώς παίζει εκτός έδρας με την Κάχα Λαμποράλ. Περίεργο ματς για να μπλέξει κανείς με το χάντικαπ, εμείς στηρίζουμε καθαρά το κίνητρο της Κάχα και τη δυναμική που βγάζει μια Ισπανική έδρα όταν χρειαστεί. Ο Ολυμπιακός ούτως ή άλλως πήρε το διπλό που ήθελε στην προηγούμενη αγωνιστική και δε θα είναι απογοητευτικό να ηττηθεί απόψε στη Βιτόρια. Από την άλλη, μιλάμε για δύο επιθετικές ομάδες, που μπορούν να πάνε ψηλά το σκορ. Οι άμυνες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα και δύσκολα κρατούν τους αντιπάλους κάτω από τους 75 πόντους. Κάχα -3 (1.85 Interwetten) & Over 154.5 (1.83 Pinnacle).

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

To Top