Χωρίς κατηγορία

Προθέσεις των Γερμανών για μελλοντική ΑΜΚ και επιφυλακτικότητα για τους Ισπανούς

Στην έγγραφη πρόταση που κατέθεσε χθες ο Γιώργος Γιακουμίδης στον Ερασιτέχνη, εκ μέρους του Άλεξ Κάλας, δεν υπάρχει αναφορά ή δέσμευση σε άμεση καταβολή συγκεκριμένου χρηματικού ποσού στα ταμεία της ομάδας. Τονίζεται όμως ότι ο Ελληνοαμερικάνος ιδιοκτήτης εστιατορίων στις ΗΠΑ, εγγυάται την κάλυψη των οικονομικών αναγκών του τμήματος (συμβόλαια παικτών, δαπάνες κτλ).

Παράλληλα, παρέδωσε και εξουσιοδότηση για την δική του παρουσία, στην οποία υπάρχει η υπογραφή του Κάλας. Στο δεύτερο κομμάτι, γίνεται αναφορά στους Γερμανούς Ντίτερ Χένες (αδελφός του Ούλι Χένες πρώην προέδρου στη Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος είναι στη φυλακή για τη γνωστή υπόθεση φοροδιαφυγής που έκανε τον γύρο του κόσμου την περασμένη άνοιξη) και του Βάλτερ Βόιχ, πρώην μάνατζερ της Γερμανικής Ουλμ, ο οποίος φερεται να δραστηριοποιείται σε Γερμανία και ΗΠΑ.

Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν αναφέρεται ότι υπάρχει θεωρητικά η πρόθεση των δυο για συμμετοχή σε μελλοντική αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στο μίνιμουμ κεφάλαιο που απαιτείται, όταν συσταθεί η νέα ΠΑΕ.

Από κει και πέρα, η αίσθηση που υπάρχει στην Αλκμήνης σε ότι αφορά τους Ισπανούς είναι αίσθηση επιφυλακτικότητας, λόγω της προηγούμενης παρουσίας τους στην Λάρισα.

Θέματα που μπαίνουν στο τραπέζι και αποτελούν αντικείμενο των διοικητικών διεργασιών στον ΑΣ Άρης.

To Top