Προκάλεσε αναστάτωση η FIFA!

Μεγάλο μπέρδεμα έχει… προκαλέσει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία η αδυναμία ξεκαθαρίσματος των ομάδων που θα υποβιβαστούν από την Super League στην Football League, έχοντας φτάσε μάλιστα πλέον σχεδόν στα μισά του Δεκέμβρη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA όπου παρουσιάζονται τα τοπικά πρωταθλήματα κάθε χώρας, στη Super League, οι ομάδες που υποβιβάζονται είναι η 15η και η 16η, ενώ αυτές που θα πάρουν την 17η και την 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα θα παραμείνουν στην κατηγορία.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το… μπέρδεμα που επικρατεί στην Ελλάδα, αναφορικά με την αδυναμία συνεννόησης της πρώτης και της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας έχουν προκαλέσει πρόβλημα και στην εμφάνιση του πρωταθλήματος στην παγκόσμια Ομοσπονδία.

Μάλιστα, η εφημερίδα… εξέτασε και τους πίνακες των πρωταθλημάτων του Μπουρουντί, των Νησιών Φίτζι, της Γκαμπόν, της Γκάμπια, του Μαυρίκιου, του Νεπάλ, της Σιέρα Λεόνε, της Ουγκάντας και των Παρθένων Νήσεων, όπου υποδεικνύεται κανονικά οι ομάδες που υποβιβάζονται στην δεύτερη κατηγορία.

Πηγή: onsports.gr

To Top