Προκάλεσε οπαδό της Τσέλσι σε… μονό με έπαθλο 12.000 ευρώ ο Μούντρικ!

Ένας θυμωμένος φίλαθλος της Τσέλσι έστειλε μήνυμα στον Μιχάιλο Μούντρικ για τις μέτριες εμφανίσεις του, με τον Ουκρανό να τον προκαλεί σε… μονάκι αξίας 12 χιλιάδων ευρώ.

«Τι σκ@τ@ συμβαίνει με σένα; Ξέχασες να παίζεις ποδόσφαιρο; Δεν είναι αρκετό. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Ίσως να κάνεις κάποιες ασκήσεις ένας εναντίον ενός. Κάθε φορά που παίζεις, έχουμε έναν παίκτη λιγότερο» του έγραψε γεμάτος απορία ο οπαδός των «μπλε».

«Έλα να παίξουμε 1v1 για 12.000 ευρώ» του απάντησε εμφανώς εκνευρισμένος ο 23χρονος εξτρέμ προτού λάβει την καυστική ατάκα: «Αδερφέ, σε αυτό το σημείο, θα σου δίνω, προσωπικά, χρήματα κάθε φορά που σκοράρεις». Η συνέχεια ήταν περισσότερο ενωτική από την πλευρά του φιλάθλου σε αντίθεση με τον Μούντρικ που είχε διάθεση να συνεχίσει.

Η περίεργη συνομιλία των δύο έγινε την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά την ήττα της Τσέλσι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 όπου ο Ουκρανός έχασε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει. Τα μηνύματα δεν είχαν διαρρεύσει τότε, αλλά ο οπαδός άλλαξε γνώμη ζητώντας παράλληλα από την ομάδα εξηγήσεις για την συμπεριφορά του Μούντρικ.

To Top