Προκαλεί ξανά ο Σαρρής!

Η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής δεν συνέτισε καθόλου τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Γιώργο Σαρρή, που συνέχισε να προκαλεί και να υπερασπίζεται με συντεχνιακή λογική τους διαιτητές που κακώς διέκοψαν το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής.

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ επανήλθε, κάνοντας δηλώσεις στον «NovaΣΠΟΡ FM» και σχολιάζοντας αρχικά τη χθεσινοβραδινή απόφαση – καταπέλτη με… υπόγειο τρόπο: «Δεν μπορώ να κρίνω αποφάσεις δικαστικών οργάνων. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι βάσει των κανονισμών η απόφαση του διαιτητή ήταν σωστή. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κρίνω εάν έχουν δίκιο ή όχι τα πειθαρχικά όργανα. Θεωρώ ότι ο διαιτητής έκανε πάρα πολύ σωστά τη δουλειά του».

Στην συνέχεια, υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των διαιτητών, εμμένοντας στη λογική της επιλεκτικής ευαισθησίας: «Υπάρχει ήδη αντίδραση των διαιτητών και είναι δικαιολογημένη. Μου τηλεφωνούσαν και αναρωτιόντουσαν … ‘Θα πρέπει να σπάσει κεφάλι ή να χυθεί αίμα για να διακοπεί παιχνίδι’».

Τέλος, για το ποιοι θα διαιτητεύσουν το υπόλοιπο του παιχνιδιού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο πρόεδρος της ΚΕΔ τόνισε: «Δεν ξέρω εάν θα πάει η ίδια 4άδα διαιτητών. Βάσει νόμου πρέπει να πάει αυτή. Βρεθήκαμε προ εκπλήξεως. Δεν έχει ξανασυμβεί. Θα υπάρξει αντίδραση από τους διαιτητές. Θα συνεδριάσει η ΚΕΔ και θα δούμε».

To Top