ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προκαλεί ο Πιστόριους: “Η Ρίβα δεν θα με ήθελε στη φυλακή”

Πρόκληση άνευ προηγουμένου από τον Όσκαρ Πιστόριους. Ο Παραολυμπιονίκης που αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης για δολοφονία εκ προθέσεως, δηλώνει ευθαρσώς ότι το θύμα του (Ρίβα Στέενκαμπ) δε θα τον ήθελε στη φυλακή!

Ο εξάκις παραολυμπιονίκης του στίβου, σε τηλεοπτική του συνέντευξη που θα προβληθεί την Παρασκευή από το τηλεοπτικό δίκτου ITV δηλώνει ότι η δολοφονημένη Ρίβα Στέενκαμπ θα τον ήθελε ελεύθερος παρά τις κατηγορίες εναντίον του.

Όπως σημείωσε η ίδια η Ρίβα θα προτιμούσε να είναι ελεύθερος και να βοηθάει όσους έχουν ανάγκη παρά να τον δει σε κελί φυλακής.

«Δε θέλω να πάω πίσω στη φυλακή» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πιστόριους: «Δε θέλω να σπαταλήσω τη ζωή μου εκεί. Θέλω να πιστεύω ότι αν η Ρίβα με κοιτάζει από εκεί ψηλά θα θέλει να ζω ελεύθερος».

Θυμίζουμε ότι ο Πιστόριους θα μάθει την ποινή του για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως στις 6 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας της έφεσης ο Νοτιοαφρικανός έδειχνε σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ αναγκάστηκε να περπατήσει και χωρίς τα τεχνητά του μέλη προκειμένου να αποδείξει ότι δε θα μπορούσε να σκοτώσει την άτυχη Ρίσα Στέενκαμπ το μοιραίο βράδυ της 13ης Φεβρουαρίου 2013.

Πηγή: sdna.gr

To Top