Προκλητική η εκπροσώπηση Σηφάκη, υπήρξε αψιμαχία με τους νομικούς του Άρη!

Η μάχη ξεκίνησε! Στις 11:59 το πολυμελές πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ξεκίνησε την εκδίκαση της υπόθεσης υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99! Βρισκόμαστε στην αρχή της διαδικασίας… Το PRESSARIS θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις με κάθε λεπτομέρεια, καθώς βρίσκεται έξω από την δικαστική αίθουσα!

12:52: Δεύτερος μάρτυρας υπεράσπισης του Άρη είναι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος εξήγησε για ποιους λόγους είναι βιώσιμος ο Άρης μόνο μέσα από το άρθρο 99.

12:43: Από την ώρα που ξεκίνησε η διαδικασία μέχρι και τώρα εξετάστηκε ο πρώτος μάρτυρας υπεράσπισης της ΠΑΕ, που ήταν ο πρώην πρόεδρός της, Γιάννης Ψηφίδης. “Σφυροκοπήθηκε” από τους νομικούς του ΙΚΑ και του Μιχάλη Σηφάκη, αλλά έδωσε με κάθε λεπτομέρεια απαντήσεις που εξηγούν τους λόγους για τους οποίους ο Άρης μπορεί να είναι βιώσιμος μόνο αν υπαχθεί στις διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα.

Πρέπει να τονιστεί σε αυτό το σημείο το γεγονός ότι η πλευρά Σηφάκη (εκπροσωπείται από τον νομικό Λάμπρο Τιμοθέου) παρουσιάζει υπερβάλλοντα… ζήλο, έως τεράστιο μένος κατά της ΠΑΕ Άρης και μάλιστα σε κάποιο σημείο της εξέτασης του μάρτυρα (Ψηφίδης) υπήρξε αψιμαχία του κ. Τιμοθέου με τους νομικούς του Άρη, όταν αυτοί αμφισβήτησαν με επιχειρήματα τα όσα ανέφερε υπέρ του πελάτη του!

H κύρια ένσταση του εκπροσώπου του Σηφάκη ήταν για το ποσό που του οφείλεται και δεν έχει εγγραφεί στην αίτηση για την υπαγωγή της ομάδας στο «άρθρο 99» (σ.σ. κατατέθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012).

Από την πλευρά τους οι δικηγόροι του των «κίτρινων» υποστήριξαν ότι δεν έγινε αυτό διότι δεν είχε τελεσιδικήσει η απόφαση που ήταν ακόμα σε πρώτο βαθμό.

Επιπλέον, η πλευρά του Σηφάκη, κατά την κατάθεση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Γιάννη Ψηφίδη και της ανάλυσης πλάνο σύμφωνα με το οποίο ο Αρης μπορεί να είναι βιώσιμος, κράτησε επιθετική στάση.

Ειδικότερα όσον αφορά τις πωλήσεις νεαρών παικτών, όπου ζήτησε να αναφερθούν οι ρήτρες τους, θέλοντας να αποδείξει ότι οι ποδοσφαιριστές δεν αξίζουν όσο υπολογίζεται από τους ανθρώπους των «κίτρινων», σύμφωνα πάντοτε με δική του εκτίμηση.

 

To Top