Προκρίθηκαν Εργοτέλης και Λαμία στα πέναλτι – Οι οκτώ που συνεχίζουν

Προκρίθηκαν Εργοτέλης και Λαμία στα πέναλτι στα παιχνίδια που είχαν απομείνει σήμερα για το κύπελλο, αποκλείοντας αντίστοιχα ΟΦΗ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Παναθηναϊκός εκτός Κυπέλλου! Για 2η σερί χρονιά η Λαμία… πετάει εκτός τους «πράσινους», καθώς στην διαδικασία των πέναλτι επικράτησε με 4-2! Το γκολ του Εμμανουηλίδη… ισοφάρισε το πρώτο ματς (1-0) αλλά δεν έφτανε.

Σε ένα ματς με 13 κίτρινες κάρτες, 1 κόκκινη και 3 πέναλτι (τα δύο χαμένα), ο Εργοτέλης επικράτησε με 4-3 στην διαδικασία των πέναλτι (1-1 κανονικός αγώνας) του ΟΦΗ και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Τα αντίστοιχα «εισιτήρια» πήραν κατά αλφαβητική σειρά η ΑΕΚ, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος, ο Εργοτέλης, η Λαμία, ο Ολυμπιακός, ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟΚ και πλέον στον θεσμό συνεχίζουν 7 εκπρόσωποι της Super League και ένας της Football League. Η κλήρωση για τα 4 ζευγάρια θα διεξαχθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι, ενώ οι δύο αγώνες του προημιτελικού γύρου θα διεξαχθούν την πρώτη και την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου αντίστοιχα.

 

To Top