Προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Σέλτικ και Ρέιντζερς (videos)

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Σκωτίας Σέλτικ και Ρέιντζερς! Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς μπορεί να δυσκολεύτηκε πολύ και να ισοφαρίστηκε δις στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τη Λίβινγκστον, όμως τελικά κατάφερε να επικρατήσει με 4-2, πετυχαίνοντας τα νικητήρια τέρματά της από το 86′ και έπειτα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Σέλτικ ο Μαέντα, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 7′ και έβαλε εκ νέου μπροστά την ομάδα του στο 22′, μετά την ισοφάριση του Μακάι (12′), πριν συμπληρώσει το χατ-τρικ του στο 86′, όταν έγραψε το 3-2! Ο επίσης Ιάπωνας, Φουραχάσι, διαμόρφωσε το τελικό 4-2 στο 90’+5′, ενώ ο Γένγκι είχε ισοφαρίσει σε 2-2 στο 54′. O Λουίς Πάλμα ήταν εκτός αποστολής.

Στους «4» του Κυπέλλου προκρίθηκε και η Ρέιντζερς, η οποία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Χιμπέρνιαν. Ο Ταβερνιέρ έχασε πέναλτι στο 23′, αλλά ο Λούντστραμ πήρε το ριμπάουντ για να ανοίξει το σκορ, ενώ ο Φαμπιάν Σίλβα έκανε το τελικό 0-2 στο 83′, και ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 9 παίκτες, με τους Ομπίτα και Γουέλς να αποβάλλονται μέσα σε διάστημα τριών λεπτών (68′ και 71′).

To Top