Προκρίθηκε η Καλαμάτα με Τσαγκαλίδη, Τάτο και Παυλίδη

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, η Καλαμάτα του Τσαγκαλίδη (αγωνίζεται δανεικός από τον Άρη) και των Τάτου, Παυλίδη, πήρε πανάξια την πρόκριση στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στην Ιεράπετρα, κόντρα στον τοπικό ΟΦΙ, στη διαδικασία των πέναλτι.

Στην παράταση ο ΟΦΙ προηγήθηκε νωρίς, αλλά οι παίκτες της Καλαμάτας έβγαλαν αντίδραση φτάνοντας στην ισοφάριση με τον Τσελεπίδη στο 115!

Στα πέναλτι Ταΐρης και Μανουσάκης έδειξαν την αξία τους, με τον πορτιέρο της Καλαμάτας να απεκρούει ένα πέναλτι περισσότερο από αυτόν των Κρητικών και να χαρίζει στην Καλαμάτα μια παλικαρίσια πρόκριση. Ψυχρός εκτελεστής ο Σκεντεράι που σημείωσε το νικητήριο γκολ

ΓΚΟΛ! 95′ Ο ΟΦΙ ανοίγει το σκορ στο 5′ λεπτό της παράτασης με τον Αντερέγκεν.
105′ Απειλεί η Καλαμάτα με κεφαλιά του Βάλισον.
ΓΚΟΛ 115′ Ο Τσελεπίδης ισοφαρίζει για την Καλαμάτα, με ωραία γυριστή κεφαλιά!
119′ Μεγάλη ευκαιρία για την Καλαμάτα να σημειώνει δεύτερο τέρμα μετά από φάουλ του Τάτου!

Στη διαδικασία των πέναλτι ο Μανουσάκης απέκρουσε το πρώτο πέναλτι της Καλαμάτας, με τον Ταΐρη να απεκρούει δύο εκτελέσεις των γηπεδούχων. Με αυτόν τον τρόπο ο πορτιέρο της Μαύρης Θύελλας “εξιλεώθηκε” και για τα καλοκαιρινά τερτίπια του!

Το τελευταίο πέναλτι για την Καλαμάτα εκτέλεσε ο Σκεντεράι που με ολύμπια ψυχραιμία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μανουσάκη μέσα σε έξαλους πανηγυρισμούς από τους φιλοξενούμενους.

Κίτρινες: Κολλίν (33′) / Μαβινγκά (85′), Ματέους (93′)

ΟΦ Ιεράπετρας (Στάικος Βεργέτης): Μανουσάκης, Καρδάρης (64′ Νρι Λορέντσο), Χιντζίδης, Τορίμπιο (78′ Κατάλντι), Κοντοές, Ντελορέντζι, Λεμονής, Κολλίν (64′ Μπενίτεθ), Μεσσιντόρο, Αντερέγκεν, Βουό.
Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά (100′ Νάνι), Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Αναστασόπουλος (100′ Μοζέρ), Παπατόλιος (100′ Βάλισον), Παυλίδης (46’λ. τρ. έφαγε κλωτσιά στο πόδι, Τάτος), Τσαγκαλίδης (82′ Σκεντεράι), Κόκκορης (61′ Ματέους), Λουκίνας.

To Top