Προκρίθηκε η Σάκαρη και τώρα η Ναβάρο – «Ήμουν γενναία, ελπίζω να φτάσω ως το τέλος»

Στα προημιτελικά του Indian Wells βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη.Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια νίκησε με 2-1 (6-2, 3-6, 6-3) την Ντιάν Παρί και πήρε το εισιτήριο για τις «8».

Η Σάκκαρη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πήρε εύκολα το πρώτο σετ με σχετική ευκολία.Στο δεύτερο σετ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν ήταν αποτελεσματική στο σερβίς της με αποτέλεσμα να δεχθεί την ισοφάριση.
Αυτό επηρέασε την Σάκκαρη, όπου δεν μπήκε δυνατά στο τρίτο σετ. Η Παρί έκανε το μπρέικ στο πέμπτο γκέιμ και προηγήθηκε με 2-3. Αυτό ξύπνησε την Σάκκαρη και με πολύ καλή εμφάνιση νίκησε με 6-3.

Στα προημιτελικά, η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Έμα Ναβάρο (Νο23 στην παγκόσμια κατάταξη).

Τι δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη μετά την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Indian Wells:

«Πρέπει να της δώσω συγχαρητήρια, παίζει εκπληκτικά, είναι πολύ καλή παίκτρια, την αντιμετώπισα για πρώτη φορά σήμερα», είπε για την αντίπαλό της η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, που θα αντιμετωπίσει την Έμα Ναβάρο για μια θέση στην τετράδα. «Δεν ήταν η πρώτη φορά που επέστρεψα από μπρέικ πίσω στο τρίτο σετ, οπότε χρησιμοποίησα λίγο την εμπειρία μου, ήμουν γενναία, το κυνήγησα, πέτυχα το μπρέικ και πήρα το ματς».

Η Μαρία πέρασε στον τρίτο σερί προημιτελικό της και εξήγησε τι το ιδιαίτερο έχει η Καλιφόρνια για την ίδια και παρουσιάζει πάντα πολύ καλό πρόσωπο. «Το έχω πει πολλές φορές, αγαπώ πολύ αυτό το μέρος. Παίζω λίγο καλύτερα εδώ σε σχέση με τα υπόλοιπα τουρνουά, γιατί θέλω να μείνω εδώ όσο περισσότερο μπορώ. Ωραία πράγματα συμβαίνουν, απολαμβάνω τη διαμονή μου εδώ. Προφανώς έχω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αύριο, αλλά την ίδια στιγμή θα απολαύσω τη στήριξη του κόσμου και το τουρνουά, ελπίζοντας πως θα μπορέσω να μείνω λίγο περισσότερο εδώ και ίσως να φτάσω ως το τέλος».

Όσο για το πώς χαλαρώνει όταν είναι μακριά από το court;: «Βλέπω αρκετές σειρές. Αυτή την περίοδο βλέπουμε με τον φίλο μου το Tokyo Vice. Είναι πολύ καλό, το συστήνουμε σε όλους. Αυτός είναι ένας τρόπος να χαλαρώνω. Έχω επίσης τη μικρότερη αδερφή μου εδώ. Δεν τη βλέπω συχνά γιατί ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε είναι πολύ ωραίο να την έχω μαζί μου και να περνάμε χρόνο μαζί».

To Top