ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προκρίθηκε με ισοπαλία η Σπάρτη

Ισόπαλος με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε ο επαναληπτικός της Σπάρτης με τον Παναιγιάλειο,με την ομάδα της Λακωνίας να εξασφαλίζει και τυπικά την πρόκριση της στην φάση των ομίλων.

Την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, πανηγυρίζει η Σπάρτη. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου η οποία είχε κερδίσει με 4-0 στο πρώτο ματς,μπήκε νωθρά στα πρώτα λεπτά του αγώνα, εν αντιθέσει με το συγκρότημα του Λωνίδα Βόκολου το οποίο σε δύο περιπτώσεις έφτασε κοντά στο γκολ. Στο 6΄ ο Γιαννίτσης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, την έστειλε προς τα πίσω αναγκάζοντας τον Κραβαρίτη να αποκρούσει σε κόρνερ, ενώ στο 8΄ το σουτ του Κατίδη πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα των Λακώνων.

Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι Αχαιοί στις δύο αυτές περιπτώσεις, το πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 34΄ με τον Ηλιόπουλο να βγαίνει τετ α τετ με τον Στρέζο, να το πλασάρει και να κάνει με τον τρόπο αυτό το 1-0. Από το σημείο εκείνο και μετά, με εξαίρεση το σουτ του Αναστασάκου στο 44΄ από μακρινή απόσταση, το οποίο κατέληξε λίγο άουτ από την εστία του Στρέζου, δεν υπήρξε κάτι το αξιόλογο στο ματς,με συνέπεια το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να μείνει ως έχει μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Λεωνίδα Βόκολου, ήταν εκείνο που από το 60΄ κι έπειτα πίεσε προκειμένου να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, κάτι το οποίο κι έγινε στο 67΄ με την κεφαλιά του Βλάχου μετά την εκτέλεση φάουλ του Μπουρλάκη. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η Σπάρτη ανέβασε την απόδοση της, προκειμένου να φτάσει στο 2-1, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 70΄ο Νεμάνια Αρσενίεβιτς όμως αστόχησε στο πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Κοντοές κάνοντας χέρι καθώς νικήθηκε από τον Στρέζο με συνέπεια το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρηθεί.

To Top