Προκρίνεται η Ρόζενμποργκ

Πλούσιο από πλευράς αναμετρήσεων το αποψινό πάμε στοίχημα live, εμείς θα σταθούμε σε δύο από αυτές, από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και την πρώτη κατηγορία Βραζιλίας. Διαβάστε τα πάντα για το στοίχημα στο foxbet.gr.

Ρόζενμποργκ – Βάλουρ

Ξεκινάμε από τον επαναληπτικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η  Ρόζενμποργκ υποδέχεται στο Τρόντχαϊμ τους Ισλανδούς της Βάλουρ. Οι Νορβηγοί είναι με την πλάτη στον τοίχο, καθώς ηττήθηκαν με 1-0 στο πρώτο ματς και καλούνται να κάνουν την ανατροπή. Διαθέτουν αρκετά καλούς παίκτες με… πρώτο βιολί τον επιθετικό Μπέντνερ (πρώην Άρσεναλ, Βόλφσμπουργκ, κλπ), πιστεύουμε πως θα δείξουν χαρακτήρα και θα προκριθούν στο δεύτερο γύρο. Εξάλλου, η Βάλουρ είναι άπειρη στην Ευρώπη, έχει αγωνιστεί μόνο μία φορά στο παρελθόν (το 2008) στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ποντάρουμε στο combo του άσου με το over 2.5.

Φλαμένγκο – Σάο Πάολο

Η δεύτερη επιλογή προέρχεται από το Μπραζιλεϊράο, με την πρωτοπόρο Φλαμένγκο να φιλοξενεί την 3η της κατάξης, Σάο Πάολο. Οι ομάδες επιστρέφουν στη δράση μετά από διακοπή ενός μήνα (λόγω του Μουντιάλ) και καλούνται να αποδείξουν πως βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Τίθενται αντιμέτωπες δύο από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας, περιμένουμε έντονο ρυθμό στο ματς και αρκετά γκολ, πιστεύουμε πως θα σημειώσουν αμφότερες, από τουλάχιστον ένα. Η επιλογή αυτή προσφέρεται σε απόδοση 2.00.

To Top