Προλαβαίνει Άρη ο Ομάρ, αλλά σκέφτεται Ανδρούτσο…

Μετά από πέντε εβδομάδες εκτός δράσης ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ετοιμάζεται να τεθεί ξανά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Καραϊσκάκη για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Νορβηγός μπακ-χαφ ακολούθησε χθες το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, τότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Ωστόσο, από την απουσία του διεθνούς άσου και τον τραυματισμό του Βασίλη Τοροσίδη φαίνεται πως κέρδισε πόντους ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος δοκιμάστηκε ως δεξί μπακ και ανταποκρίθηκε, ενώ φαίνεται πως θα είναι και στην επόμενη αποστολή της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, μειώνονται οι πιθανότητες για τον Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός μέσος δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Άρη στο Φάληρο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει τον διεθνή χαφ με τη Γουινέα για να ξεκουράσει τον Γκιγέρμε, ο οποίος μετράει έξι σερί παρουσίες στην ενδεκάδα και ετοιμάζεται για την έβδομη.

To Top