ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Προλαβαίνει ο Άρης, δεν βοηθάει το δημόσιο ξεκατίνιασμα»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης μίλησε για το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League, για την μάχη της ανόδου και για τον Πανσερραϊκό.

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού σε δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 FM ξεκαθάρισε πως η κατάσταση στην κορυφή είναι ρευστή για τον Άρη που υποδέχεται τις ομάδες που είναι μπροστά του στον δεύτερο γύρο.
Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Διλμπέρη:

Για την νίκη του Πανσερραϊκού και τη συνέχεια:

«Όλες οι νίκες είναι καλές ιδίως όταν είναι εκτός έδρας και όταν έρχονται απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εσένα. Είμαστε σε σωστό δρόμο. Υπήρχαν προβλήματα με την αποτελεσματικότητα και στην έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα πιο πριν. Επειδή σε αυτή την κατηγορία το παιχνίδι κρίνεται στο γκολ, όταν δέχεσαι γκολ είναι δύσκολο να ανατρέψεις το αποτέλεσμα. Θέλουμε να αναδείξουμε πτυχές που δεν έχουν αναδειχθεί, να αναδείξουμε και άλλους ποδοσφαιριστές και αυτό θα επιτευχθεί μόνο με νίκες που θα μας παρέχουν την άνεση να το κάνουμε αυτό».

Για το εάν μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Πανσερραϊκός:
«Σαφώς. Υπάρχουν προϋποθέσεις. Ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα που εκπροσωπεί έναν νομό ολόκληρο. Έχει τη δυναμική του κόσμου, της πόλης και του νομού αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει το κατάλληλο προπονητικό κέντρο που θα τον βοηθήσει. Δεν υπάρχει και η μεγάλη ομάδα επιχειρηματιών που θα χρηματοδοτήσουν την ομάδα».

Για τη μάχη της ανόδου και τον Άρη:
«Υπάρχει μια ρευστή διαφορά, αλλά ο Άρης υποδέχεται τις δύο ομάδες στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια. Αρκεί ο Άρης να μην έχει σκαμπανεβάσματα και να μην χάνει βαθμούς ανέλπιστα. Ο Απόλλων κέρδισε πολλά παιχνίδια στα τελευταία λεπτά και θα περιμένει το στραβοπάτημα αλλά πρέπει να σταθεροποιήσει τη δική του απόδοση πρώτα. Μπορεί να το κάνει. Δεν είναι δύσκολο. Αρκεί να γίνει σωστή ανάγνωση των δεδομένων και να βρεθούν κατάλληλες λύσεις. Δεν είναι τόσο δύσκολο για μια ομάδα που έχει τα δεδομένα και να σταθεροποιήσει την απόδοσή της».

Για την φημολογία περί κακής φυσικής κατάστασης του Άρη:
«Πρέπει να προσέχουμε πως διαχειριζόμαστε κάποια πράγματα. Αυτό το δημόσιο ξεκατίνιασμα δεν προσφέρει κάτι στον Άρη. Δεν πας σε μια ομάδα πιστεύοντας ότι θα τα βρεις όλα καλά. Εάν βρεις προβλήματα κάνεις αγώνα για να τα διορθώσεις. Το σημαντικό είναι ότι αυτό δεν είναι καλό για μια ομάδα. Δεν υπάρχει λόγος να δημοσιοποιούνται αυτά. Πρέπει να το αντιμετωπίσουν και όχι να το δημοσιοποιήσουν. Εάν θες να πετύχεις προστατεύεις τον εαυτό του χωρίς να δημιουργήσεις πρόβλημα. Αυτό θα έπρεπε να αναχθεί σε πρόβλημα εκείνο τον καιρό που ο Αναστόπουλος ήταν προπονητής. Τώρα είναι άλλα τα δεδομένα. Όταν φεύγεις από μια ομάδα ή όταν πας σε μια ομάδα και βρίσκεις προβλήματα θεωρώ ότι προσπαθείς να δώσεις άλλοθι στον εαυτό σου και δημιουργείς πρόβλημα».

Για το εάν μπορεί να καλύψει τα κενά ο Άρης:
«Ο Άρης μοιάζει να έχει ένα κάστρο που λέγεται Χαριλάου. Επειδή οι παίκτες είναι παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία έχουν μάθει να αγωνίζονται με άλλον τρόπο για χρόνια και είναι δύσκολη η προσαρμογή τους. Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία η Β’ Εθνική. Οι τακτικές που ακολουθούνται. Θα πρέπει να προσαρμοστεί».

 

To Top