Προλαβαίνοντας το λάθος στις αποδόσεις

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το virtual στοιχημα

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αρχίζει το πρωτάθλημα στην Τουρκία και πριν λίγη ώρα βγήκαν αποδόσεις για τους αγώνες της πρεμιέρας. Γενικά, στις πρώτες αγωνιστικές είναι σύνηθες φαινόμενο να εντοπίζονται λάθη στις αποδόσεις, καθώς δεν υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα των ομάδων και της δυναμικής τους.

Αυτό πιστεύω ότι έγινε και τώρα. Στον τελευταίο χρονικά αγώνα της πρεμιέρας, η Καρσίγιακα υποδέχεται τη νεοφώτιστη Φετιέ, η οποία ενημερώθηκε επίσημα ότι θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα πριν από τέσσερις μέρες! Αυτή την στιγμή στο ρόστερ της υπάρχει μόλις ένας ξένος, ο Έρικ Νιλ, ο οποίος έπαιζε στην ομάδα από πέρυσι, αλλά και κάποιοι γηγενείς, οι περισσότεροι εκ των οποίων έπαιζαν στην δεύτερη κατηγορία.

Προφανώς και η ομάδα από τα Μούγλα, που εδρεύει στο νοτιοδυτικό μέρος της Τουρκίας, θα ενισχυθεί ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, αλλά σίγουρα δεν προλαβαίνει να το κάνει μέχρι την Κυριακή, όταν και θα βρει απέναντί της την Καρσίγιακα του Ουφούκ Σαρίτσα, η οποία δεν έχει κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με το περσινό ρόστερ και είναι σίγουρα μέσα στις 4-5 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Πιστεύω ότι το χάντικαπ των 13.5 πόντων που βρίσκουμε τώρα στις στοιχηματικές θα φτάσει πολύ ψηλότερα, οπότε επιλέγω από τώρα τον άσο με δυνατό ποντάρισμα.

To Top