Προμαχώνας: Με προφορική εντολή περνούν κανονικά στην Ελλάδα εκατοντάδες εγκλωβισμένοι Σέρβοι (video)

Μπορεί από τις 6 το πρωί να τέθηκε σε ισχύ η απαγόρευση εισόδου στη χώρα σε Σέρβους πολίτες λόγω κορωνοϊού, η απίστευτη κατάσταση στον Προμαχώνα, ωστόσο, ανάγκασε τις αρχές να ανοίξουν τα σύνορα σε όσους (εκατοντάδες) είχαν εγκλωβιστεί στις ουρές!

Κανονικά στην Ελλάδα περνούν όσοι Σέρβοι εγκλωβίστηκαν στον Προμαχώνα.

Σύμφωνα με το newsit.gr, που επικοινώνησε με το τελωνείο στον Προμαχώνα, μπορεί από τις 6 το πρωί της Δευτέρας (6/7) και έως τις 15 Ιουλίου, να τέθηκε σε ισχύ η απαγόρευση εισόδου στη χώρα σε Σέρβους πολίτες λόγω κορονοϊού, το γεγονός, όμως, ότι στο σημείο επικρατεί το αδιαχώρητο, ανάγκασε τις αρχές να ανοίξουν τα σύνορα.

Μάλιστα, τονίστηκε ότι αυτό τους γνωστοποιήθηκε με προφορική εντολή.

Στον Προμαχώνα, από τις πρώτες πρωινές ώρες, γίνεται o κακός χαμός, με εκατοντάδες Σέρβους να είναι για ώρες εγκλωβισμένοι στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία.

Εκατοντάδες αυτοκίνητα έφτασαν από το Βελιγράδι, για να προλάβουν το κλείσιμο των συνόρων, που ισχύει, όπως προείπαμε, από τις 6 τα ξημερώματα.

Οι ουρές είναι τεράστιες, καθώς στο σημείο έχουν φτάσει και πολίτες, φυσικά, από άλλες χώρες, για τους οποίους τα σύνορα είναι ανοικτά.

To Top