Προπηλακίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης, λαϊκά δικαστήρια και μπουκάλια!

Ήττα προκάλεσε την οργή στην Τούμπα και δεν γλίτωσε ούτε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος αποδοκιμάστηκε για πρώτη φορά σε τετ α τετ με τους οπαδούς.

Περίπου 300 φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν για αρκετή ώρα συγκεντρωμένοι έξω από τα αποδυτήρια και περίμεναν να αποδοκιμάσουν τους παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη η ατμόσφαιρα μύριζε… μπαρούτι αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, καθώς ακούστηκε από τις κερκίδες ένα μακρόσυρτο «ουυυυυυυ».

 Εν συνεχεία έξω από τα αποδυτήρια ακούστηκαν αρκετά συνθήματα και κατά της διοίκησης, ειδικά όταν έκανε την εμφάνισή του ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, αποχώρησε μαζί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Κάποιοι έβριζαν, άλλοι χειροκροτούσαν ειρωνικά, και άλλοι ζητούσαν απο τον Σαββίδη να κάνει αλλαγές και να «πάρει» κεφάλια.
Κάποιοι οπαδοί ακολούθησαν Σαββίδη και Ζαγοράκη μέχρι το αυτοκίνητο, ενώ ένας το χτύπησε ελαφρά με το χέρι του κατά την αποχώρηση! Λίγο πιο δίπλα από τους δύο άνδρες ήταν ο Ζήσης Βρύζας ο οποίος στεκόταν στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηριών και τα άκουσε χοντρά από τους οπαδούς.

Θύμα επίθεσης έπεσε και ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος χτυπήθηκε στο κεφάλι από ένα μπουκάλι που δέχθηκε! Μάλιστα ο Ελληνας τερματοφύλακας χρειάστηκε να εξεταστεί απο τον γιατρό.

To Top