ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προπονήθηκαν και σήμερα στις εγκαταστάσεις του Τζιόλα οι “κίτρινοι”

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα οι ποδοσφαιριστές του Αρη προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Τζιόλα ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Αγροτικό Αστέρα.

Όπως ενημέρωσε η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ:

“Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν σε γήπεδο που διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων (ο αγωνιστικός χώρος τόσο στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο όσο και στο Κλεάνθης Βικελίδης είναι καλυμμένος από χιόνι), ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (14/01) με τον Αγροτικό Αστέρα στο γήπεδο Ευόσμου «Δημ. Κοντικάκης» (15:00), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League.

Τόσο χθες όσο και σήμερα η απογευματινή προπόνηση έγινε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Συλλόγου, Θόδωρου Τζιόλα, τον οποίο ευχαριστεί η ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την διευκόλυνση που παρείχε στην ομάδα μας.

Αύριο, Παρασκευή, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί από τον προπονητή της ομάδας μας, Νίκο Αναστόπουλο, η αποστολή του μεθαυριανού αγώνα στον Εύοσμο”.

To Top