Προπονήθηκε κανονικά με μάσκα ο Ιωαννίδης, κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Άρη

Λιγοστεύουν τα προβλήματα, όπως αναφέρουν τα νέα  από την προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει Άρη.

Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡFM, ο Ιωαννίδης προπονήθηκε κανονικά, με μάσκα, και όλα δείχνουν ότι θα είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι (23/10, 19:30) με τους «κίτρινους», ωστόσο θα πρέπει να φανεί αν θα τον βολέψει η μάσκα, γιατί μερικές φορές δεν είναι εύκολο για τους παίκτες.

Από κει και πέρα, ο Σπόραρ θα είναι βασικός την Κυριακή στην κορυφή της επίθεσης.

Επίσης, Παλάσιος, Τσέριν και Αϊτόρ προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα και θα είναι διαθέσιμοι!

Τέλος, αναφορικά με τα εισιτήρια με Άρη, το ρεπορτάζ του αθηναϊκού σταθμού υπενθύμισε ότι κυκλοφορούν στις 14:30 και αναμένεται να γεμίσει η Λεωφόρος, με τους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού να σημειώνουν ότι “χρόνια είχε να υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια».

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα κόντρα στον Άρη.

Φορώντας ειδική προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο ο Φώτης Ιωαννίδης έβγαλε μεγάλο μέρος του προγράμματος της ομάδας, προτού συνεχίσει με ατομικό. Πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Αϊτόρ, ατομικό ο Κουρμπέλης και θεραπεία ο Τρουιγιέ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κατοχής μπάλας, έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

To Top