ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προπονήθηκε ο Μπράβο – Μόνος απών ο Μπούρμπος

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Νίκος Αναστόπουλος, με τον Ραούλ μπράβο να είναι από σήμερα – όπως είναι γνωστό – το νέο πρόσωπο για τους «κίτρινους».

Τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται ένα βήμα πριν από τους ομίλους της κορυφαίας διασσυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο.

Όπως ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη:

«Μετά το διήμερο ρεπό (Κυριακή και Δευτέρα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου), οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ επέστρεψαν σήμερα, Τρίτη, στις προπονήσεις.

Η προπόνηση, που ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Νέο πρόσωπο στη σημερινή προπόνηση ήταν ο Ραούλ Μπράβο.

Στον αντίποδα, στο απογευματινό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Χρήστος Μπούρμπος. Στον 33χρονο αμυντικό δόθηκε μια επιπλέον μέρα άδεια για προσωπικούς λόγους.

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»».

To Top