ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπονητής Έλτσε για Ντιόπ: “Μας εξέπληξε η κατάστασή του”

Ο Πάπε Σέικ Ντιόπ ανακοινώθηκε χθες από την Έλτσε, με την Ισπανική ομάδα να έχει σήμερα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο προπονητής της Ισπανικής ομάδας Πάμπλο Ματσίν ομολόγησε στη συνέντευξη τύπου ότι: “Για να πάρουμε κάτι θετικό από το Μπερναμπέου πρέπει να έχουμε μια υπέροχη μέρα, να είμαστε μια εξαιρετικά υποστηρικτική και τακτοποιημένη ομάδα, που δεν τους αφήνει να παίξουν άνετα και να γίνουμε αποτελεσματικοί στις δυκαιρίες που θα έχουμε. Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο”.

Εκτενή αναφορά έκανε στον Ντιόπ. Μιλώντας για τον πρώην παίκτη του Άρη είπε: “Μας εξέπληξε η κατάσταση στην οποία ήταν, αν και δεν έπαιζε, είχε καλό σωματικό επίπεδο. Γνωρίζαμε ήδη ότι η σωματική του διάπλαση ήταν ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του. Οι εναλλακτικές δεν είναι πολλές για να βρούμε παίκτη σε αυτή τη θέση. Αν τον έχουμε μπορεί να συνεισφέρει διαφορετικά στο γήπεδο. Και ναι, πιστεύουμε ότι ο Παπέ είναι εκείνος ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτή τη θέση”.

To Top