ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προπονητής αποζημιώνει με 4,5 εκατ. ομάδα του!

Υποχρεωμένος να καταβάλει το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ στην Κρίσταλ Πάλας είναι ο Τόνι Πούλις.

Να και μια φορά που ένας προπονητής θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση σε ομάδα του. Συνέβη στην Αγγλία με τον Τόνι Πουλις να πρέπει να δώσει στην Κρίσταλ Πάλας το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ καθώς την εξαπάτησε και έλαβε ένα μπόνους.

Πρόκειται για μια υπόθεση που κρατά μεγάλο χρονικό διάστημα και «έκλεισε» σήμερα.

Συγκεκριμένα, ο Πούλις τον Αύγουστο του 2014 καταφέρνει να κρατήσει την Κρίσταλ Πάλας στην Πρέμιερ Λιγκ και ζητά από τον ιδιοκτήτη της το ποσό των περίπου 2,4 εκατ. ευρώ. Χρήματα τα οποία αποτελούσαν το μπόνους παραμονής και είχαν συμφωνηθεί στο συμβόλαιό που είχε υπογράψει.

Ο ιδιοκτήτης της Κρίσταλ Πάλας καταβάλει το ποσό νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία αλλά λίγες ημέρες αργότερα ο Πούλις αποχωρεί από την ομάδα. Παραιτείται και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Γούεστ Χαμ.

Η Κρίσταλ Πάλας αντιδρά. Πηγαίνει στα δικαστήρια ζητώντας τα χρήματα από τον Πιούλις. Δικαιώνεται, αλλά ο πρώην προπονητής της καταθέτει έφεση.

Πλέον, έγινε γνωστό και το αποτέλεσμα της έφεσης με τον Πιούλις να καλείται να πληρώσει το ποσό του μπόνους που είχε λάβει αλλά και τη ζημιά από την παραβίαση των όρων της συμφωνίας που είχε με την Κρίσταλ Παλας.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top