Ο προπονητής των Αμπελοκήπων στο PRESSARIS: “Ο Άρης, ο κόσμος του και η κακή παρένθεση”

Ο προπονητής του Ηρακλή Αμπελοκήπων, Απόστολος Κομπόλιας, προετοιμάζει τους παίκτες του για το ματς της Κυριακής στο γήπεδο του Μακεδονικού με τον Άρη. Παράλληλα, μίλησε στο PRESSARIS για το πώς αντιμετωπίζει η ομάδα του αυτή την αναμέτρηση, για τον κόσμο που αναμένουν στο γήπεδο, ενώ αποκάλυψε ότι τη σεζόν 2005-΄06 βρέθηκε ένα βήμα πριν τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο!

«Ο Άρης είτε παίζει στη Γ΄ Εθνική είτε σε άλλη κατηγορία, δεν παύει να είναι ο Άρης. Θεωρώ ότι η φετινή χρονιά είναι μια κακή παρένθεση για το σύλλογο και ότι γρήγορα θα βρεθεί εκεί που ανήκει», για να προσθέσει:

«Για εμάς έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό το παιχνίδι για πολλούς λόγους. Σίγουρα, θα σεβαστούμε τον αντίπαλο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρχει επιφύλαξη. Αντιμετωπίζουμε το ματς αυτό σαν μια ευκαιρία…».

Επίσης, ερωτηθείς για το πώς «βλέπουν» οι παίκτες του την εν λόγω αναμέτρηση: «Οι παίκτες έχουν μπει στο κλίμα και δεν το κρύβω ότι αγωνιούν για να παίξουν απέναντι στον Άρη», ενώ στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου, λέγοντας: «Περιμένουμε να έρθει αρκετός κόσμος στο γήπεδο. Εξάλλου, ο Άρης έχει στρατιές ολόκληρες πίσω του, που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να επανέλθει».

Τέλος, ο Απόστολος Κομπόλιας, που πέρυσι ήταν στο τεχνικό τιμ του Ηρακλή, αποκάλυψε πως πριν μια επταετία βρέθηκε πολύ κοντά στον Άρη: «Τότε στον πάγκο της ομάδας βρίσκονταν ο Μάρτιν Κοούζελα και τεχνικός διευθυντής ήταν ο Γιάννης Μιχαλήτσος, στον οποίο τρέφω απεριόριστη εκτίμηση. Είχαμε μιλήσει, λοιπόν, τότε με τους ανθρώπους του Άρη, αλλά τελευταία στιγμή ‘χάλασε’ η συνεργασία».

To Top