ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προπονητής Κόλος Κοβαλίβκα: «Δεν έχουμε προετοιμαστεί ακόμα για τον Άρη, είμαστε καλά συναισθηματικά»

Ο προπονητής της Κόλος Κοβαλίβκα, Ρουσλάν Κοστίσιν, μίλησε μετά τη νίκη της ομάδας του στο ουκρανικό πρωτάθλημα με 4-0, αναφερόμενος και στο επερχόμενο ευρωπαϊκό ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε…

Για την πρόσφατη νίκη της ομάδας του: «Τα συναισθήματά μας είναι πολύ καλά. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν πολύ καλά και ξεκίνησαν όπως πρέπει. Παίξαμε πιέζοντας ψηλά όπως στο πλάνο μας και ήταν σημαντικό που αγωνιστήκαμε για πρώτη φορά στο καινούριο μας γήπεδο».

Για τον Άρη: «Δεν έχουμε προετοιμαστεί ακόμα για τον Άρη, δεν έχω παρακολουθήσει ακόμα αγώνες του, αλλά οι βοηθοί μου δουλεύουν σε αυτό το κομμάτι. Ειδικά για την προετοιμασία πάμε βήμα προς βήμα και τώρα θα  δω τους αγώνες του Άρη και θα τους αναλύσουμε».

Για τους νέους παίκτες: «Ο Σελέζνιοφ έλειπε γιατί τραυματίστηκε στην προπόνηση. Ήθελε να παίξει αλλά στάθηκε άτυχος. Δεν υπάρχει πρόβλημα, θα αναρρώσει και θα είναι ξανά μαζί μας» ενώ για τους υπόλοιπους νεοαποκτηθέντες παίκτες ανέφερε πως έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνισή τους στο τελευταίο παιχνίδι του Σαββάτου.

To Top